Heel Holland Bakt wint Televizier-Ster Digital Impact

10 oktober 2019

Heel Holland Bakt won gisteravond de Televizier-Ster Digital Impact. De ster werd in ontvangst genomen door Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, die samen met Janny van der Heijden de jury vormt van het populaire tv-programma.

De Televizier-Ster Digital Impact gaat naar het televisieprogramma met de leukste online ervaring. In de interactive app van Heel Holland Bakt staan onder meer de recepten uit het programma en extra recepten van Robèrt van Beckhoven. Daarnaast zijn er filmpjes met uitleg over bakken voor beginners en gevorderden. Daarmee linkt de app ook naar het programma Smaakt naar meer, waarin presentator André van Duin de afleveringen van Heel Holland Bakt besprak met verschillende gasten. 

De andere genomineerden voor deze prijs waren Boer zoekt vrouw en Expeditie Robinson. Maar de Heel Holland Bakt-app kreeg de meeste stemmen van het publiek.

Op de Facebookpagina van het programma wordt de winst gevierd met "Confetti, slingers en héél veel taart". Ook is er een speciale winactie. Deelnemers maken kans op de finaletaart van Anna. Heel Holland bakt is ook dit jaar weer te zien. Het nieuwe seizoen gaat zondag 15 december weer van start.

Naast heel Holland bakt was ook de CupCakeCup genomineerd voor een prijs, namelijk voor de Televizier-Ster Jeugd. Maar deze prijs ging naar Zappsport. 

 

Altijd op de hoogte blijven?