Feestelijke heropening Bakkerij de Greef

Bakkerij De Greef

KESTEREN - Begin september werd bakkerij De Greef opnieuw geopend na een complete metamorfose. “Ons pand en onze winkel waren aan een vernieuwingsslag toe”, concludeert  Wim de Greef. Wekenlang werd er gewerkt om de bakkerij een complete metamorfose te laten ondergaan. “Mijn echtgenote Ria en ik zijn in 1986 samen de bakkerij begonnen, maar onze volgende generatie is ook al volop bij onze bakkerij betrokken”, stelt De Greef.

Metamorfose

Voor de metamorfose is gekozen voor opvallende kleurstellingen en is er gewerkt met authentieke materialen, zoals een gevlinderde betonvloer. De winkel is ingericht door Konvi. Naast het vergroten van de winkel werden ook de huisstijl, de kleding en de verpakkingen vernieuwd. “Vanuit de winkel is nu goed zicht op de achterliggende bakkerij en er is in de winkel een werkplek voor een banketbakker gecreëerd. Ondanks de vernieuwing is het gelukt om het knusse en warme gevoel vast te houden”, weet het bedrijf Konvi.

Lees ook
NBOV: Bakkers voelen effecten coronamaatregelen

NBOV: Bakkers voelen effecten coronamaatregelen

Bakkers beginnen de effecten van de coronamaatregelen te voelen. Dat blijkt uit onderzoek van branchevereniging NBOV. Bijna 80 procent van de bakkers lopen omzet uit het derde kanaal, de afzet aan horeca en catering. Ook zien bakkers (41 procent) minder klanten in de winkel en bijna 62 procent geeft aan dit voorjaar 32 procent omzet mis te lopen.

Arjan van der Eijk investeerde in uitbreiding van zijn bakkerij

Arjan van der Eijk investeerde in uitbreiding van zijn bakkerij

Echte Bakker Arjan van der Eijk is blij met de uitbreiding van zijn bakkerij in Haastrecht. Door een glazen wand zien klanten nu hoe de banketbakkers appeltaarten bakken. Maar de verbouwing ging niet zonder slag of stoot. “Toen de eerste paal de grond in ging, stuitten we na anderhalve meter al op water.”

Laat je inspireren door collega’s - van ondernemer tot werkgever

Laat je inspireren door collega’s - van ondernemer tot werkgever

Als het draait om goede mensen binnen krijgen en houden, sta je als bakker soms voor grote uitdagingen. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, noteerden we vijf inspirerende lessen van collega-ondernemers. “Het is geen rocket science. Het is gewoon een kwestie van morgen beginnen.”

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Apeldoorn

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Apeldoorn

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker voor de nachtploeg. In deze functie...