Europain & Intersuc 2016: focus op uitdagingen
De focus van Europain & Intersuc 2016 in Parijs ligt op de belangrijkste actuele en toekomstige uitdagingen van de sector brood- en banketbakkerij. De vakbeurs presenteert daarbij concrete oplossingen voor alle beroepsactiviteiten.
Demonstraties en workshops
De vakbeurs zal voor de bakkerijsector, de banketbakkerij en de industriële bakkerij ook dit jaar verschillende demonstraties en workshops organiseren. Daarnaast worden diverse noviteiten gepresenteerd. De Europain & Intersuc 2016 presenteert circa 150 demonstraties en conferenties in vijf verschillende beursruimtes, met concrete ideeën en adviezen voor iedere beroepsactiviteit. De wedstrijden voor de internationale brood- en banketsector de ‘WK Boulangerie’, afgewisseld met de ‘Bakery Masters’, de ‘Mondiale Suikerkunstwerken’, de ‘Beker voor Franse Scholen’, worden allen tijdens deze vakbeurs georganiseerd.
Meer over
Lees ook
Bakkers in de media - week 26
Brood van lokaal graan, bakker schrijft verhalenboek voor kinderen met dyslexie en ondernemen in coronatijd. Wat zagen we deze week voorbij komen over de bakkersbranche? Een greep uit de media.
Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023
De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5, 6 & 7 maart 2023 op verzoek van de overgrote meerderheid van de ingeschreven exposanten. Dat laat de organisatie weten.
Gewijzigd arbeidsrecht
De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.