Bufkes bestaat 25 jaar

Bufkes Fiësta

Broodjesketen Bufkes bestaat 25 jaar. Het bedrijf telt inmiddels ruim 40 vestigingen.

In 1996 opende Bufkes in Maastricht haar deuren. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 40 vestigingen, waarvan er vijf dit jaar de deuren openden.

Het bedrijf put volgens eigen zeggen zijn kracht uit het inzetten op ‘high traffic locaties en samenwerkingen in het petrol kanaal met supermarktketens.’ De broodjesketen kent verschillende verschijningsvormen, waaronder een shop-in-shop formule en restaurants.

Om het 25-jarig jubileum te vieren, organiseert Bufkes speciale acties.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Bakkerij Koelman viert 40-jarig jubileum met tijdschrift

Bakkerij Koelman viert 40-jarig jubileum met tijdschrift

Op 1 april bestaat Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons in het Noord-Hollandse Heemskerk 40 jaar. Het familiebedrijf viert dit met een bijzonder cadeau voor klanten en relaties: een tijdschrift. En uiteraard met taart.

Patisserie de Rouw Vught viert 60-jarig jubileum met eetbare kerstkunstwerken

Patisserie de Rouw Vught viert 60-jarig jubileum met eetbare kerstkunstwerken

Patisserie de Rouw in Vught bestaat 60 jaar. Dit jubileum vieren ze met spectaculaire taarten en gebakjes voorzien van kerstornamenten. Ze staan symbool voor de creativiteit, innovatie en kwaliteit waar Patisserie de Rouw al 60 jaar voor staat. Ook gaven eigenaars Doris en Arthur de Rouw dit jaar een donatie van 4000 euro aan KiKa.

Bram Kraaijvanger blijft scherp op kwaliteit

Bram Kraaijvanger blijft scherp op kwaliteit

Een bakkerij overnemen van een bakker met een bekende naam. Dat was de uitdaging waar Bram Kraaijvanger (51) van bakker Bram in Wehl een kwart eeuw geleden voor stond. Dat was best lastig, maar het lukte. “Je basiskwaliteit moet goed zijn.”