Brood&Ko wint Ondernemersprijs Midden Holland

21 januari 2016

BODEGRAVEN - Tijdens een spannende uitreiking in de Goudse Schouwburg heeft Brood&Ko de Ondernemersprijs Midden Holland 2016 in de wacht gesleept. Brood&Ko wint in de categorie Detailhandel en Horeca, waar het samen met Banketbakkerij an Dijk en Playtoday Lego shop genomineerd was.

Bekroning

Ko en Carla van Daalen zijn erg blij met de gewonnen prijs: “Het voelt écht als een bekroning op ons werk van de afgelopen tijd. De overgang naar Brood&Ko heeft ons goed gedaan en we zijn trots dat dit ook door anderen is opgemerkt. Het is een prestatie van ons gehele team geweest en deze prijs is dan ook van ons allemaal."

Jury lovend

Het juryrapport was lovend: ‘De jury was tijdens haar bezoek aan de bakkerij onder de indruk van de modernste productieapparatuur en de productieruimte. Voortdurend is Brood&Ko op zoek naar vernieuwing en nieuwe producten. Illustratief hiervoor zijn de eigen natuurdesem, de ‘steenovenbroden-collectie’ en de ombouw van alle vestigingen naar het concept Brood&Ko.’

Presentatie

De Ondernemersprijs Midden Holland vond maandag 11 januari plaats in de Goudse Schouwburg. De presentatie was in handen van sneldichter en theatermaker Willem Gunneman, onder muzikale begeleiding van Jan Vayne.

Altijd op de hoogte blijven?