Later als ik groot ben... word ik bakker

De ambachtelijke bakker staat centraal bij het RTL 4-programma Later als ik groot ben... op 10 juli. In dit programma lopen kinderen een dagje mee met hun droomberoep. 10 juli is het de beurt aan de 11-jarige Dean. Hij wil graag bakker worden. 

Samen met presentator Jochem van Gelder bezoekt Dean de bakkerij Brood & Ko voor een snuffelstage. Hier mag hij een dagje meelopen. Dean bakt veel zelf en vindt het leuk om dingen met zijn handen te doen en mensen blij te maken. Bij Brood & Ko leert hij van bakker Nils de fijne kneepjes van het broodbakken. Daarna gaat hij aan de slag met banketbakker Edwin. 

Zaterdag 10 juli kun je zien hoe Dean zijn snuffelstage verloopt en of zijn ideale baan inderdaad bij hem past. Het programma was eerder al te zien op het YouTube kanaal van het programma, maar is nu bewerkt voor de televisie. 

Dossiers
Lees ook
Bakkers in de media - week 26

Bakkers in de media - week 26

Brood van lokaal graan, bakker schrijft verhalenboek voor kinderen met dyslexie en ondernemen in coronatijd. Wat zagen we deze week voorbij komen over de bakkersbranche? Een greep uit de media.

Gewijzigd arbeidsrecht

Gewijzigd arbeidsrecht

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.

Nieuwe Warenwetbesluit Meel en Brood 1 juli van kracht

Nieuwe Warenwetbesluit Meel en Brood 1 juli van kracht

Het nieuwe Warenwetbesluit Meel en Brood gaat vanaf vrijdag 1 juli van kracht. Daarmee kan de consument voortaan aan de naam van het brood direct zien om welk soort brood het gaat: wit, bruin of volkoren.