Beko op Bakkersvak 2020

beko concepten

­­­­

Beko is een van de exposanten op Bakkersvak 2020. In twee stands op de beursvloer vertellen de specialisten en adviseurs wat Beko als totaalpartner in business de bakker kan bieden. 

Tijdens Bakkersvak 2019 werden de concepten Beko Koffie en Beko IJs geïntroduceerd. In 2020 brengt Beko deze concepten samen en ervaren bezoekers de mogelijkheden die er zijn om zich hiermee te onderscheiden. Hetzelfde geldt voor Chocolade Compleet, een concept dat volgens Beko kan zorgen voor extra traffic en hogere omzetten. 

Beko Advies

Daarnaast presenteren de verschillende onderdelen van Beko zich. Bij Beko Advies kunnen bakkers terecht voor bedrijfseconomisch, vaktechnisch, juridisch en commercieel advies. Of het nu gaat om de verkoopbaarheid van een bedrijf of juist expansie, het vergroten van kennis en kunde door middel van een van de studiegroepen of adviezen op het gebied van de winkel en medewerkers.  

Beko Groothandel

Beko’s baktechnisch adviseur Michel Schröder en Niek van Waarde (Sonneveld) wonnen tijdens Sigep in Rimini de International Bakery Cup 2020 – Bread in the City. Met hun assortiment maakten ze grote indruk op de jury. Dit hebben zij vertaald naar toegankelijke recepten voor de bakker. Deze demonstreren zij tijdens Bakkersvak 2020. Binnenkort zullen er workshops plaatsvinden in het Beko Inspiratie Centrum, waar de deelnemers kennis kunnen maken met dit assortiment.

Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwe webshop van Beko Groothandel. Naast producten en productinformatie biedt de webshop ook een flinke dosis inspiratie, recepten en verhalen.

Beko Techniek

Beko Techniek biedt de klant alles op het gebied van techniek, service, onderhoud en bakkerijgereedschappen. Op Bakkersvak presenteert Beko Techniek een kleine selectie uit het brede assortiment. Van het merk Bakon de automatische doseermachine BD9, de slagroomblazer en er wordt gedemonstreerd met de Nano Slicer. Van het merk WP Haton de kleinbroodstraat met aflegstation, de WP Kemper kneder en de energiezuinige rotatie oven de WP Rototherm Green 1020. Natuurlijk ontbreken bakkerijgereedschappen niet. Beko Techniek presenteert ook een aantal nieuwe producten: schoonmaakartikelen gemaakt van gerecycled plastic, schaduwborden voor schoonmaakartikelen en vormen waarmee bakkers kunnen inhaken op het oranje geweld dat deze zomer los zal barsten.

Beko Verpakkingen

Beko Verpakkingen laat verschillende verpakkingen zien voor elke feestdag dit voorjaar en oranje festiviteiten. Er is een nieuw voorjaarsdessin: Pastel. Een vrolijke verpakking in stevig hoogglans karton voor chocolade paascreaties. Daarnaast zijn er de nieuwe gekleurde paaseidozen in het Natura dessin van gerecycled karton en de transparante presentatieboxen. Daarnaast introduceert Beko Verpakkingen de nieuwe webshop. 

 

 

 

 

 

Dossiers
Lees ook
Lees de vierde editie van het Bakkersvakjournaal!

Lees de vierde editie van het Bakkersvakjournaal!

Bakkersvak betekent handen schudden, kennis maken en oude bekenden weerzien. Maar het betekent ook: drie dagen kennis opdoen. Van demo’s van het Nederlands PatisserieTeam tot tips over minder weggooien, Bakkersvak 2020 biedt een uitgebreid programma met als thema ‘Durf te kiezen’. Voor welke programma-onderdelen kies jij?

Bakkersgrondstof maakt van oud brood nieuw brood

Bakkersgrondstof maakt van oud brood nieuw brood

Oud brood is een probleem voor de bakkerij. Dagelijks blijven er 130.000 broden in de bakkerij liggen. Bakkersgrondstof gebruikt dit oude brood om er nieuw brood van te maken. In het Praktijklokaal op Bakkersvak geeft Sebastiaan Hetterschijt van Bakkersgrondstof hier een presentatie over. De namen achter Bakkersgrondstof zijn Paul Berntsen, Jos...

Bakkersvak 2020: durf te kiezen!

Bakkersvak 2020: durf te kiezen!

Wil je in de foodbranche onderscheidend zijn met de lekkerste, meest smaakvolle producten voor je klant? Wil jij het beste en het lekkerste brood, banket, fijne patisserie, ambachtelijk ijs of chocolade maken óf inkopen? Dan is er gelukkig één landelijk moment om inspiratie op te doen: vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak. Dit jaar vindt het evenement voor...