Bakkerij Van Vessem in finale Koning Willem I Prijs

18 mei 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Foto: Oscar van der Wijk

Bakkerij Van Vessem uit Haarlem is een van de finalisten voor de Koning Willem I Prijs 2022 in de categorie Midden- en Kleinbedrijf. Op 23 mei vindt de finale plaats in Groningen.

Eigenaar Jos Huijbregts werd op 11 mei verrast door een delegatie van de Koning Willem I Stichting bestaande uit bestuurslid en juryvoorzitter Martin van Pernis en directeur Romy Blankenspoor. Over Bakkerij Van Vessem zegt de Koning Willem I Stichting: “Het bedrijf is CO2-neutraal en heeft als ambachtelijke bakker een maatschappelijke jaarrekening. Van Vessem pakt zijn maatschappelijke verantwoording in de volle breedte, met zijn personeelsbeleid, het gebruik van grondstoffen en energie en zijn winkels zijn ontmoetingsplekken in de buurt.”

Koning Willem I Prijs

De Koning Willem I Prijs is sinds 1958 een Nederlandse prijs voor ondernemingen. De prijs wordt elk even jaar uitgereikt door de Koning Willem I Stichting aan een groot bedrijf en aan een mkb-bedrijf. De stichting beoordeelt de inzendingen op de criteria durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie. Het bestuur van de prijs bestaat uit prominenten uit het Nederlandse bedrijfsleven met als erevoorzitter koningin Máxima. De komende weken bepalen zij wie zich winnaar mag noemen.

Bron: Haarlems Weekblad

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?