Bakels: bananabread en haverkoeken

WEESP - Bakels Senior komt met twee introducties: Bananabread en Haverkoeken. Bananabread is een kruising tussen brood en cake. In rijpe toestand bevatten bananen veel vruchten- en druivensuikers, kalium en vitamines. Deze voedingsstoffen zorgen ervoor dat lichaam en geest scherp blijven. Bananen zijn dus goed voor iedereen die fysieke of geestelijke inspanningen moeten leveren, dus ook voor sporters, stelt Bakels

Bananabread

Met Bakels Bananabread Mix maakt de bakker in een handomdraai een compacte, natte cake. Alles wat nodig is, is de mix, (over)rijpe bananen, olie en water. Deze cake wordt gegeten als ontbijt of als tussendoortje. Bananabreadmix zit verpakt in balen van 20 kg.

Haverkoeken

Met de tweede introductie, Haverkoekenmix, speelt Bakels in op de groeiende populariteit van haver. De mix laat zich makkelijk verwerken: er hoeft alleen boter en ei te worden toegevoegd. Haverkoekenmix zit verpakt in balen van 15 kg.

Stickers

Voor zowel de bananabread als de haverkoeken geldt dat Bakels ook het promotiemateriaal levert. Op de balen mix van beide producten zitten onder meer stickers die de bakker op zijn verpakking kan plakken.

Lees ook
Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Een gloednieuwe bakkerij met lunchroom en vergaderfaciliteiten. Ronny en Esther van der Horst van Bakker Piet verhuisden van een kleine bakkerij in het dorp naar een nieuwe plek aan de rand van Elspeet. Bij de nieuwbouw gold als stelregel dat alles transparant moest zijn.

Bakkers in de media - week 24

Bakkers in de media - week 24

Frank Janssen over stijgende prijzen, een In Memoriam voor bakker Tijmen Hoogendoorn en Afslag Worstenbrood. Wat lazen we deze week over de bakkersbranche in andere media?

Bakkers in de media - week 23

Bakkers in de media - week 23

Tips voor de zomer en gastvrijheid, citrusvruchten in de bakkerij en wederopbouw van Bakkerij Nollen. Wat lazen we de afgelopen week over de bakkersbranche? Een greep uit de media.