Sigep: Vegan nieuwe trend in ijs?

RIMINI (It.) - Is vegan de nieuwe trend in ambachtelijk ijs? Na een bezoek aan Sigep 2016, dé internationale vakbeurs voor ambachtelijk ijs in Rimini, zou je denken van wel. De grote grondstofleveranciers presenteerden er allemaal een range vegan gelato. De vraag is: zit de consument er écht op te wachten? Bakkers in bedrijf bezocht Sigep, net als ruim 200.000 andere gelato-fans, en spotte er de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van ambachtelijk(e) ijs(techniek). Lees het uitgebreide verslag in de komende editie, 26 februari op de mat.

   
Lees ook
Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Verpakkingsbeurs Empack zet tijdens de twintigste editie op 5 en 6 april 2023 de innovaties van de winnaars van de Gouden Noot in de schijnwerpers. Het is het debuut van de Gouden Noot op Empack.

Horecava keert terug in 2023

Horecava keert terug in 2023

Na twee jaar afwezigheid keert Horecava weer terug. Van 9 tot en met 12 januari komt de horeca weer samen in RAI Amsterdam voor deze vakbeurs. Duurzaamheid, personeel en innovatie staan deze editie centraal.

Inauguratie van SVH Meesterijsbereider Hidde de Brabander

Inauguratie van SVH Meesterijsbereider Hidde de Brabander

Bijna een jaar na de SVH Meesterproef is Hidde de Brabander, manager van het IJscentrum, geïnaugureerd tot SVH Meesterijsbereider. In het gezelschap van vrienden, familie, collega’s en andere relaties trad hij toe tot het Gilde van SVH Meesterijsbereiders.