Cargill investeert vier miljoen om bewuste snoeper te lokken
Dossiers
Meer over
Lees ook
Suikers reduceren en vervangen
Het IJscentrum introduceert de nieuwe dagcursus Suikerreductie. De eerste editie staat gepland voor 11 november. Met deze dagtraining speelt IJscentrum in op de trends en ontwikkelingen in de wereld van voeding. Docent Bas van Haaren verzorgt deze specialisatiecursus.
Vijf vragen aan RUBIA patisserie
In de Vleeshouwerstraat in Deventer, op een toplocatie tussen de wat duurdere restaurants, ligt RUBIA patisserie. Een zaak waar luxe patisserie, nieuwe smaken en bijzondere chocolade worden tentoongesteld als ware kunstwerkjes. Bakkers in bedrijf stelt vijf vragen aan de ambitieuze eigenaresse Cynthia van der Giessen.
House of Chocolate
België - Cargill onthult plannen voor een "House of Chocolate" complex in Moeskroen, om een betere productontwikkeling mogelijk te maken. Het complex, dat naast de chocoladeproductiefabriek van het bedrijf gebouwd zal worden, wordt een modern chocoladebelevingscentrum, een proeffabriek, een sensorisch laboratorium en een creatieve werkruimte voor het...
Zelfstandig werkend bakker omgeving Almelo
Wat ga je doen?Voor een koekbakkerij in de omgeving van Almelo zijn we per direct op zoek naar een ervaren zelfstandig werkend bakker. Je komt te werken in een team...
Ambachtelijk broodbakker omgeving Hardenberg
Wat ga je doen?Je zal je bezig houden met de productie van diverse soorten groot en klein brood. Hierbij werk je veelal op de traditionele manier. Je werkt zelfstandig...
Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag
Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...