Bakeplus is gediplomeerd ijsbereider rijker

VENLO - Verkoop Buitendienst medewerker Stephan Nollen van Bakeplus heeft met een goed resultaat zijn cursus basis ijsbereider afgerond.

Bakeplus vindt het belangrijk een goede gesprekspartner te kunnen zijn voor haar relaties. Het bedrijf is constant bezig met educatie en scholing van haar medewerkers.

Cursus IJsbereider

De cursus IJsbereider is vooral gericht op de werkelijke praktijksituatie van het ambachtelijk ijsbedrijf. De cursisten werken tijdens de praktijklessen met diverse typen machines die in de bedrijfstak gebruikt worden. Het leren werken volgens de richtlijnen van de ‘Hygiënecode voor de ambachtelijke IJsbereiding’ is een must en het omgaan met apparatuur en de kennis van preventief onderhoud staat hoog in het vaandel.

Tijdens de theorie wordt de basis gelegd van de grondstoffenkennis en receptuurberekenen. Aan het eind van de cursus is alle basiskennis van het ambachtelijk ijsbereiden, zowel praktisch als theoretisch, aan bod gekomen.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Zet wereldse smaken in om je klanten te verleiden

Zet wereldse smaken in om je klanten te verleiden

Wat kun je doen om je klanten wéér af te laten nemen, of méér af te laten nemen? Eén antwoord daarop is het gebruiken van Wereldse Smaken. Op 19 en 20 september stimuleerde het jaarlijkse Bakeplus Event - deze keer bij ‘De Kaap’ in Zoelen - bakkers, ijsbereiders en leveranciers om in het najaar en daarna hun klanten eens op een andere manier te verleiden.

Bakeplus Event op 19 en 20 september

Bakeplus Event op 19 en 20 september

Het Bakeplus Event vindt plaats op maandag 19 en dinsdag 20 september 2022. “In een nieuw jasje en op een nieuwe locatie”, aldus Bakeplus. Het thema is Wereldse Smaken in de bakkerij. Dit wordt tijdens het gehele event uitgedragen in aankleding, inspiratie en producten.

Kersverse meesters over hun boek -12°C Gelato

Kersverse meesters over hun boek -12°C Gelato

Een jaar lang mochten volgers op de socials van Nils Hendrikse en Bas van Haaren verlekkerd toekijken. De fotograaf ging los met droogijs, bevroren baarden en paarse bloemkool. Wat waren ze van plan? Het resultaat viel begin juni op de mat: het boek -12°C Gelato.