Worstenbroodjes van Beekman verkrijgbaar bij Picnic

De worstenbroodjes van Remco Beekman zijn verkrijgbaar bij Picnic. Hij is de eerste bakker die worstenbroodjes verkoopt via deze online supermarkt. Dat meldt Omroep Brabant.

Wekelijks levert hij ongeveer 8.000 worstenbroodjes aan. Deze gaan niet alleen naar Brabant, ongeveer de helft gaat naar consumenten van 'boven de rivieren'. "Ik wil de Brabantse trots ook bij de 'Noorderlingen' aan de man brengen", vertelt hij aan Omroep Brabant. Hij wil daarnaast het imago van het Brabantse worstenbroodje verbeteren. "Zij kennen vaak alleen maar de kleffe, diepvriesvariant. Dat moet veranderen."

Brabantsche Worstenbroodjes

Naast online verkoopt Beekman zijn worstenbroodjes ook via zijn winkel Brabantsche Worstenbroodjes met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Vught. In zijn assortiment zitten niet alleen traditionele Brabantse worstenbroodjes, maar bijvoorbeeld ook worstenbroodjes met kalfsvlees, kip, asperge of sambal. Daarnaast heeft hij ook glutenvrije worstenbroodjes en zijn er binnenkort lactosevrije worstenbroodjes verkrijgbaar.

Picnic

De online supermarkt Picnic werkte drie jaar lang aan een nieuwe distributiemethode, waardoor ze boodschappen zonder onnodige tussenschakels in de wijk rond te brengen. De bezorging is gratis en gebeurt met elektrische auto's. Picnic bezorgt vooral in de grote steden en heeft plannen om landelijk uit te breiden.

 
Lees ook
Zoektocht naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2023 geopend

Zoektocht naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2023 geopend

Stichting het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje gaat voor de 26e keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Voor deze wedstrijd kunnen bakkers, slagers, leerlingen, studenten, thuisbakkers zich aanmelden.

Nieuwe Digiwerkplaats West-Brabant helpt mkb digitaliseren

Nieuwe Digiwerkplaats West-Brabant helpt mkb digitaliseren

Het mkb is met ruim 17.500 bedrijven de motor achter de West-Brabantse economie. Deze bedrijven vinden het vaak lastig mee te komen met digitale ontwikkelingen. In de coronatijd is de impact daarvan nog duidelijker geworden. In de Digiwerkplaats mkb gaan studenten van de West-Brabantse onderwijsinstellingen Avans, Curio en BUas samen met ondernemers...

Giel Vermeulen wint Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022

Giel Vermeulen wint Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022

Giel Vermeulen van Bakkertje Deeg is de winnaar van de 25e editie van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Hij kreeg 23 maart de wisseltrofee in De Rooi Pannen in Eindhoven uit handen van Rob Scheepers, bekend tonprater, entertainer en columnist.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief