Worstenbroodjes van Beekman verkrijgbaar bij Picnic

21 augustus 2018

De worstenbroodjes van Remco Beekman zijn verkrijgbaar bij Picnic. Hij is de eerste bakker die worstenbroodjes verkoopt via deze online supermarkt. Dat meldt Omroep Brabant.

Wekelijks levert hij ongeveer 8.000 worstenbroodjes aan. Deze gaan niet alleen naar Brabant, ongeveer de helft gaat naar consumenten van 'boven de rivieren'. "Ik wil de Brabantse trots ook bij de 'Noorderlingen' aan de man brengen", vertelt hij aan Omroep Brabant. Hij wil daarnaast het imago van het Brabantse worstenbroodje verbeteren. "Zij kennen vaak alleen maar de kleffe, diepvriesvariant. Dat moet veranderen."

Brabantsche Worstenbroodjes

Naast online verkoopt Beekman zijn worstenbroodjes ook via zijn winkel Brabantsche Worstenbroodjes met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Vught. In zijn assortiment zitten niet alleen traditionele Brabantse worstenbroodjes, maar bijvoorbeeld ook worstenbroodjes met kalfsvlees, kip, asperge of sambal. Daarnaast heeft hij ook glutenvrije worstenbroodjes en zijn er binnenkort lactosevrije worstenbroodjes verkrijgbaar.

Picnic

De online supermarkt Picnic werkte drie jaar lang aan een nieuwe distributiemethode, waardoor ze boodschappen zonder onnodige tussenschakels in de wijk rond te brengen. De bezorging is gratis en gebeurt met elektrische auto's. Picnic bezorgt vooral in de grote steden en heeft plannen om landelijk uit te breiden.

 

Altijd op de hoogte blijven?