Voedingsdeskundige bij Meesterbakker Roodenrijs

Voedingsdeskundige_Meesterbakker_Roodenrijs

Het personeel van Meesterbakker Roodenrijs krijgt geregeld vragen over brood en gezondheid. Klanten kunnen al hun vragen nu ook online stellen. Voedingsdeskundige Willemijn Zwinkels gaat alle vragen beantwoorden. Zij is afgestudeerd diëtiste en werkt bij Meesterbakker Roodenrijs.

Vragen over brood en gezondheid

Er wordt veel geschreven over brood en gezondheid. Berichten zijn vaak tegenstrijdig of onvolledig en roepen nieuwe vragen op. Veel klanten vragen deze aan Meesterbakker Roodenrijs. Zwinkels: "Dagelijks krijgen we vragen van klanten over brood en gezondheid. Vooral als er weer een nieuw onderwerp ‘hot’ is in de sociale media. Het is logisch dat de mensen die vragen aan ons stellen. Wij zijn specialist op broodgebied en kunnen uitleg geven hierover. Verkoopsters bij Roodenrijs krijgen regelmatig bijscholing om deze vragen goed te kunnen beantwoorden."

Antwoord op maat

Maar sommige vragen gaan net iets verder en zijn wat ingewikkelder om te beantwoorden door de verkoopsters. Zwinkels: "Specifieke vragen over voedingswaarden of over persoonlijke gezonde keuzes hebben geen eenduidig antwoord. Voor deze vragen kunnen mensen voortaan bij mij terecht." Via een knop op de homepage van Meesterbakker Roodenrijs kunnen klanten een bericht sturen naar de voedingsdeskundige.

Blog

Naast het beantwoorden van vragen gaat Zwinkels ook bloggen over brood en gezondheid. Iedere twee weken schrijft ze een blog over een onderwerp waar veel vragen over komen. Meer over Willemijn Zwinkels, haar blog en de mogelijkheid haar vragen te stellen, staat op de website van Meesterbakker Roodenrijs.

Lees ook
Vijf ideeën: zo ben je ondernemer én werkgever

Vijf ideeën: zo ben je ondernemer én werkgever

Ondernemen is meer dan goed zijn in je vak, zoveel is iedereen wel duidelijk. En zeker als het draait om goede mensen binnen krijgen en binnen houden, sta je als bakker soms voor grote uitdagingen. Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet, hier vijf verschillende aanpakken om van te leren. En onthoud: “Het is geen rocket science. Het is...

Bakery Institute organiseert masterclass ‘Uitverkoren’

Bakery Institute organiseert masterclass ‘Uitverkoren’

Chefs kiezen steeds vaker voor kwalitatief goed brood. Het mandje wit stokbrood met iets te harde kruidenboter is in de meeste restaurants passé en sinds afgelopen jaar kent Nederland zelfs een broodsommelier. Bakery Institute in Zaandam wil brood definitief op de kaart zetten en biedt chefs in de horeca daarom een tweedaagse Masterclass Boulangerie...

Belgisch brood bakken op Mars

Belgisch brood bakken op Mars

Zullen de eerste mensen die op Mars brood bakken en eten dat doen dankzij een Belgische doorbraak? Dat is de uitdaging voor het SpaceBakery-project , een uniek consortium dat uit zeven Belgische organisaties bestaat en door de bakkerij-, banket- en chocoladedeskundigengroep Puratos geleid wordt. Inmiddels is er een budget van meer dan 6,3 miljoen euro...

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Apeldoorn

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Apeldoorn

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker voor de nachtploeg. In deze functie...