Voedingsdeskundige bij Meesterbakker Roodenrijs

18 april 2017

Het personeel van Meesterbakker Roodenrijs krijgt geregeld vragen over brood en gezondheid. Klanten kunnen al hun vragen nu ook online stellen. Voedingsdeskundige Willemijn Zwinkels gaat alle vragen beantwoorden. Zij is afgestudeerd diëtiste en werkt bij Meesterbakker Roodenrijs.

Vragen over brood en gezondheid

Er wordt veel geschreven over brood en gezondheid. Berichten zijn vaak tegenstrijdig of onvolledig en roepen nieuwe vragen op. Veel klanten vragen deze aan Meesterbakker Roodenrijs. Zwinkels: "Dagelijks krijgen we vragen van klanten over brood en gezondheid. Vooral als er weer een nieuw onderwerp ‘hot’ is in de sociale media. Het is logisch dat de mensen die vragen aan ons stellen. Wij zijn specialist op broodgebied en kunnen uitleg geven hierover. Verkoopsters bij Roodenrijs krijgen regelmatig bijscholing om deze vragen goed te kunnen beantwoorden."

Antwoord op maat

Maar sommige vragen gaan net iets verder en zijn wat ingewikkelder om te beantwoorden door de verkoopsters. Zwinkels: "Specifieke vragen over voedingswaarden of over persoonlijke gezonde keuzes hebben geen eenduidig antwoord. Voor deze vragen kunnen mensen voortaan bij mij terecht." Via een knop op de homepage van Meesterbakker Roodenrijs kunnen klanten een bericht sturen naar de voedingsdeskundige.

Blog

Naast het beantwoorden van vragen gaat Zwinkels ook bloggen over brood en gezondheid. Iedere twee weken schrijft ze een blog over een onderwerp waar veel vragen over komen. Meer over Willemijn Zwinkels, haar blog en de mogelijkheid haar vragen te stellen, staat op de website van Meesterbakker Roodenrijs.

Altijd op de hoogte blijven?