Vipam partner van Dutch Pastry Team

Vipam Bakkersvak 2019_foto Koos Groenewold

Vipam op Bakkersvak 2019 (foto: Koos Groenewold)

Vipam International BV is vanaf 1 maart 2020 officieel partner van het Dutch Pastry Team. Deze samenwerking is voor minimaal drie jaar. Op Bakkersvak geven leden van het Dutch pastry Team verschillende demonstraties met verschillende producten van Vipam.

De leden van het Dutch Pastry Team hebben een vooraanstaande en waardevolle rol als ambassadeur van het mooie patisserie- en chocolaterievak. “Toetreding als partner biedt Vipam de mogelijkheid om haar steentje bij te dragen aan het promoten en ondersteunen van deze ambassadeurs. Met als doel het doorlopend blijven stimuleren en enthousiasmeren van jong aanstormend talent alsmede de kwaliteit en innovativiteit van de branche in haar totaliteit” aldus Arjan van de Rovaart, eigenaar van Vipam. 

Dankzij deze samenwerking krijgt het Dutch Pastry Team toegang tot het brede scala aan producten en merken dat Vipam vertegenwoordigt, zoals Cointreau, De Kuyper, HUG, Kessko, Babbi, Schokinag en Felchlin. 

Tijdens de aanstaande Bakkersvak, op 1,2 en 3 maart in Evenementenhal Gorinchem, vinden op het belevenisplein elke dag demonstraties van het Dutch Pastry Team plaats. Leden van het team zullen hun unieke en inspirerende draai geven aan diverse Vipam producten. Op het programma staan onder andere:

1 maart 14.30 uur           Demo “Hartige tartelettes” Boudewijn Nijmeijer
2 maart 13.00 uur           Demo “Dessert op bord” door Peter Remmelzwaal
3 maart 14.00 uur           Demo “Zoete tartelettes” door Robin Hoedjes & Kiki Suijkerbuijk

 

Dossiers
Lees ook
Pure chocolate - Feestelijk gebakje om het jaar uit te luiden

Pure chocolate - Feestelijk gebakje om het jaar uit te luiden

Vijf structuren, samengebracht in één gebakje, dat is ‘Pure chocolate’: een krokante bodem, chocoladebiscuit, chocoladecrémeux, chocolademousse en een glaçage gourmand. Je kunt het geheel, afhankelijk van het seizoen, voorzien van een passende decoratie. Deze variant past bij de eindejaarsperiode, maar wees zelf creatief en verras je clientèle met een...

Op naar 10 jaar Bakkersvak in 2022

Op naar 10 jaar Bakkersvak in 2022

In deze editie van Bakkers in Bedrijf trappen we eindelijk af met beursnieuws uit de sector. Corine Visser, Head of Cluster bij Easyfairs en daarmee eindverantwoordelijke van Bakkersvak, neemt ons mee in het laatste nieuws rondom de beurs: “Eindelijk mogen we weer, en wat is het bijzonder om te zien wat een beurs aan emoties bij mensen teweegbrengt.”

Samenwerking Dutch Pastry Team en Andros Chef

Samenwerking Dutch Pastry Team en Andros Chef

Het Dutch Pastry Team maakt bekend dat de bestaande samenwerking met ijswinkel.nl is uitgebreid met een nieuwe partner Andros Chef. Patissier Robin hoedjes deelt daarom zijn recept Bombe aardbeien.