Verkoopwaarde inventaris online taxeren

9 november 2012

Zelf de Onderhandse verkoopwaarde van uw inventaris laten taxeren, dat kan op de site van DeBakkerijTaxateur.nl. De website is sinds 12 november officieel online.

Prijs

Bakkers die occasionmachines of inventaris willen kopen of verkopen kunnen op de website terecht. Vraag en aanbod worden er gebundeld. De verkoopprijs van eigen inventaris kan worden bepaald aan de hand van een door de site geleverd taxatierapport. Op basis daarvan is ook de vraagprijs van aangeboden producten te analyseren. Per ingevoerd item krijgen gebruikers een e-mail met een taxatierapport, waarop binnen een bandbreedte de Onderhandse verkoopwaarde van de inventaris wordt vermeld.

Kennismaking

De BakkerijTaxateur.nl biedt tot het eind van het jaar de mogelijkheid om voor slechts € 1,00 (excl. BTW) uw bakkerij-inventaris te taxeren om kennis te maken met deze nieuwe service.

Gegevens van de bakkerij- of winkelinventaris worden ingevoerd op de site, al dan niet voorzien van een foto van het product. Na invoering van de gegevens en het online betalen, ontvangt de gebruiker binnen 15 minuten via email het rapport. De service wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week verleend.

 

Altijd op de hoogte blijven?