Peter Wortman mag zich de komende vijf jaar weer Gecertificeerd Register Taxateur Bakkerij-inventarissen noemen. Hobéon SKO, de certificeringsinstelling, heeft hiertoe positief besloten.

De certificeringsinstelling bepaald elke vijf jaar of een taxateur onafhankelijk, deskundig, maar ook veelvuldig met zijn vakgebied bezig is. Peter is al vele jaren actief als makelaar, en ook als taxateur op het gebied van alle soorten taxaties in de bakkerijbranche. Hij is een graag gezien persoon in de bakkerij sector.

Door constant de marktbeweging in de gaten te houden en ook ontwikkelingen bij slagerijen en visspeciaalzaken, heeft er toe geleid dat hij weer voor de komende vijf jaar verzekerd is van deze certificering. 

Peter Wortman van 3W Makelaars heeft aangetoond te voldoen aan de strengste eisen en normen op het gebied van het taxeren van bakkerijen voor zowel de inventarissen als de onroerende zaak want hij is tevens beëindigd taxateur onroerende zaken. Dus voor u als opdrachtgever twee vliegen in klap

Ook is 3W Makelaars aangesloten en geregistreerd op dit vakgebied volgens de internationale norm ISO/IEC 17024 bij de federatie TMV Taxateurs, Makelaars en Veilinghouders en de VRT vereniging register taxateurs.

Dus voor al uw bakkerij taxaties o.a. art 960 ( verzekeringsdoeleinden) verkoop/koop van de onderneming, huurwaardes en/of fiscale doeleinden etc. etc. bent u bij 3W Makelaars op het juiste adres en heeft u de juiste taxateur op de juiste plaats

Ondanks het feit dat de certificering voor 5  jaar geldig is moet Peter wel jaarlijks aan zijn verplichte educatieve verplichtingen voldoen, zodat u weet dat u een deskundige taxateur heeft ingehuurd.

Ook dient de rapportering aan alle normen te voldoen en juist daarom is het belangrijk om van de diensten van 3W Makelaars gebruik te maken om dat hij de specifieke kennis en kwaliteit bezit om voor u als opdrachtgever het juiste gedegen en betrouwbare rapport uit te brengen.

Al meer dan 30 jaar is Peter Wortman actief in de sector dus kennis en gedegen vakmanschap te over. Hier kunt u als opdrachtgever de vruchten van plukken, Bel gerust voor een scherpe offerte voor uw taxatie (s) 033 432 35 52 of mail aan home@3wmakelaars.nl.

Altijd op de hoogte blijven?