Van Asselt & Alferink: vloerbakken centraal op Bakkersvak

28 januari 2013

Bakkersvak staat bij Asselt & Alferink BV (stand A 1015) in het teken van authentiek bakken op de vloer. Er staat een moderne HEIN-ringbuis vloeroven met een vernuftig, ruimtebesparend inschiettapijtsysteem. Ook toont Asselt & Alferink een desemketel en diviseuse waarmee het proces van deegmaken begint. Met handige afzettapijten (‘de Franse methode’) worden de deegstukken na het rijzen efficiënt op het inschietapparaat gezet.

“We zien bij steeds meer bakkers dat het authentiek op de vloer gebakken desembrood en Frans stokbrood aan aandeel wint”, aldus Stef Alferink, “en we leveren daar steeds meer systemen voor: van desemketels en diviseuses tot volautomatische 9 etage-vloerovens.  Met onze lange ervaring in de Nederlandse bakkerij en samen met onze Franse en Belgische collega's kunnen we de juiste expertise leveren.”

Daarnaast toont van Asselt & Alferink andere succesnummers zoals de Slim-afweger en DrRobot-verdeelopboller van DAUB, de A&A-mixer (10 tot 200 liter) en de top op gebied van rotatieovens: de energiezuinige HEIN Luxrotor Ecostone met ingebouwde warmteterugwinning in de thermostenen wand.

Bijzonder tijdens Bakkersvak is verder de showcase winkel. Daar kunt u van Van Asselt & Alferink de  ABO-volautomatische broodsnijmachine en de classic HEIN-winkelvloeroven zien.

Altijd op de hoogte blijven?