Sigep 2020: extra focus op bakkers met AB Tech

AB tech Sigep

Komende winter vindt de ijsbeurs Sigep voor de 41e keer plaats in het Italiaanse Rimini, van 18 t/m 22 januari 2020. De beurs is door de jaren heen veranderd; naast ijs kan er ook veel inspiratie op het gebied van brood, banket, chocolade en koffie worden opgedaan. En deze editie is ook nog eens uitgebreid met AB Tech: een beurs die is gericht op boulangerie.

De beurs Sigep is een begrip in de ijswereld. Ieder jaar trekken ijsbereiders naar deze grootste ijsbeurs ter wereld in Rimini voor de laatste trends en ontwikkelingen. Meer dan duizend standhouders presenteren er hun grondstoffen, machines en innovaties. In 2020 vindt tijdens Sigep voor de zesde keer AB Tech plaats: een internationaal evenement gericht op bakkers en banketbakkers. Op de beurs is op maar liefst 129.000 m2 van alles te zien en te beleven op het gebied van  grondstoffen, ingrediënten, technologie en apparatuur, meubels en diensten. Ab Tech is een compleet en internationaal evenement dat alle onderdelen van de bakkersbranche omvat: van productopslag tot bereiding, van deeg tot productie (delen, vormen, snijden), tot rijzen, koken, koelen, snijden en verpakken, inclusief alle diensten met betrekking tot de proceskwaliteit.

Sigep eigen foto

 

Lees ook
Carpigiani zoekt kandidaten voor de Gelato Festival Challenge

Carpigiani zoekt kandidaten voor de Gelato Festival Challenge

Op de Horecava vindt op 14 januari 2020 de ‘Gelato Festival Challenge Pro’ plaats. Carpigiani Ambachtelijk Benelux gaat op zoek naar de opvolger van Stefan Beerens, die de laatste editie won. Twee dagen later, op 16 januari, organiseert de ijsmachineproducent voor het eerst het ‘Gelato Festival Junior’, speciaal voor studenten IJsbereiding-Patisserie...

IJscentrum in Vlaardingen officieel geopend

IJscentrum in Vlaardingen officieel geopend

Met het officieel doorknippen van een lintje opende ‘mister IJscentrum’ Jacques Vos het nieuwe onderkomen van het IJscentrum in de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het evenement was speciaal opgezet om de branche kennis te laten maken met de nieuwe locatie. Want het IJscentrum zoekt nog partners.

Succesvolle Südback in Stuttgart

Succesvolle Südback in Stuttgart

Südback, de grootste Duitse bakkerij- en zoetwarenbeurs in Stuttgart, trok dit jaar 37.500 bezoekers. De 28e editie van deze beurs was daarmee een succes.

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Wat ga je doen?Doordat ze werken met een klein team in de bakkerij zijn ze op zoek naar iemand die zowel uit de voeten kan in de broodbakkerij als in de banketbakkerij....

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst start je...

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

In deze fulltime aansturende functie zal je zorg dragen voor het inpakproces binnen de bakkerij. Samen met de dagelijkse leiding zorg je voor het juist instrueren...