Sigep 2020: extra focus op bakkers met AB Tech

2 oktober 2019

Komende winter vindt de ijsbeurs Sigep voor de 41e keer plaats in het Italiaanse Rimini, van 18 t/m 22 januari 2020. De beurs is door de jaren heen veranderd; naast ijs kan er ook veel inspiratie op het gebied van brood, banket, chocolade en koffie worden opgedaan. En deze editie is ook nog eens uitgebreid met AB Tech: een beurs die is gericht op boulangerie.

De beurs Sigep is een begrip in de ijswereld. Ieder jaar trekken ijsbereiders naar deze grootste ijsbeurs ter wereld in Rimini voor de laatste trends en ontwikkelingen. Meer dan duizend standhouders presenteren er hun grondstoffen, machines en innovaties. In 2020 vindt tijdens Sigep voor de zesde keer AB Tech plaats: een internationaal evenement gericht op bakkers en banketbakkers. Op de beurs is op maar liefst 129.000 m2 van alles te zien en te beleven op het gebied van  grondstoffen, ingrediënten, technologie en apparatuur, meubels en diensten. Ab Tech is een compleet en internationaal evenement dat alle onderdelen van de bakkersbranche omvat: van productopslag tot bereiding, van deeg tot productie (delen, vormen, snijden), tot rijzen, koken, koelen, snijden en verpakken, inclusief alle diensten met betrekking tot de proceskwaliteit.

Sigep eigen foto Sigep eigen foto

 

Altijd op de hoogte blijven?