Samenwerking Shell Tankstation en Tasty Donuts

17 augustus 2016

DIEMEN -Shell Tankstation Diemen en franchise-concern Tasty Donuts zijn een pilot samenwerking gestart. Beide ondernemers werken momenteel de samenwerking uit op het Shell tankstation gelegen aan de Diemerpolderweg 2 te Diemen (langs de A10). In hoeverre Shell Tankstation Diemen en Tasty Donuts met ieder een specifieke aanbod over en weer elkaars klantengroep kunnen aanspreken, zal moeten blijken. Het is voor het eerst dat Tasty Donuts zich in Europa heeft verbonden aan een tankstation.

donuts4-300x225 Self service

De Tasty Donuts' zelfbedieningspartner komt op 2 september in de Shell Tankstation Diemen. "Het self service-concept is voor deze locaties een goed alternatief. Over enkele maanden worden de resultaten van de samenwerking op een rijtje gezet", zegt een woordvoerder van de Donutsketen.

Assortiment

De donuts worden dagelijks vers en handgemaakt en de productie wordt uitgevoerd met natuurlijke en lokale ingrediënten. Het productportfolio van Tasty Donuts kent meer dan 30 ongevuld en gevulde donut creaties. Daarnaast heeft het bedrijf in Nederland sinds kort ook de Vegan Donut in het assortiment opgenomen.

Vegan

Veganisme is een bijzondere vorm van vegetarisme, door af te zien van eventuele additieven voor dierlijke producten en producten van dieren producten zoals melk, eieren en honing. Volgens een Duitse veganisten studie ontbreken nog steeds, veganist snacks, gebak, ijs en dergelijke.

Om deze reden wil Tasty Donuts het assortiment uit breiden met de eerste vier veganistisch donuts.  Tasty Donuts is de eerste aanbieder in de regio die veganistisch Donuts biedt. En deze zijn bij de Shell Tankstation Diemen voor of na een pitt-stop verkrijgbaar.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=zrbnDOfemeU&feature=share&list=UUgSGN0Gr2gq1uINdekrHIhA[/embed]

Altijd op de hoogte blijven?