RUBIA Patisserie steunt medewerkers GGZ met een gebakje

22 oktober 2021 Redactie Bakkers in bedrijf

RUBIA Patisserie vindt de geestelijke gezondheidzorg belangrijk. Daarom wil de patisserie aandacht vragen voor de zorgmedewerkers van Brinkgreven in Deventer en hen bedanken door gebak in te zamelen.

De afgelopen maanden bood RUBIA Patisserie een werkplek aan iemand die flink bezig was met haar mentale gezondheid en weer onder de mensen wilde komen. “Het is hierdoor voor ons nog zichtbaarder geworden hoe belangrijk de geestelijke gezondheidszorg is en wat een impact deze zorgmedewerkers maken, maar ook wat het met iemand doet om weer mee te doen in de maatschappij.”

Zorgmedewerkers ggz

“Tijdens de coronacrisis hebben we allemaal te maken gekregen met nieuwe uitdagingen en moesten we flexibel zijn”, aldus RUBIA Patisserie. “Van zoveel mogelijk thuis moeten werken tot het niet meer kunnen zien van familie en vrienden. Iedereen is hier op zijn eigen manier mee omgegaan, maar het doet wel een beroep op ieders mentale veerkracht. Mede hierdoor is de druk op de medewerkers van de ggz nog groter geworden. Maar er is ook meer begrip en waardering gekomen!”

Daarom vraagt RUBIA de komende weken aandacht voor de medewerkers van Brinkgreven in Deventer, onderdeel van de Dimence Groep. Dimence Groep bestaat uit een aantal stichtingen, met de collectieve ambitie om de geestelijke gezondheid in Oost-Nederland te verbeteren. Op het Brinkgreven-landgoed wordt al sinds 1894 zorg geboden aan patiënten binnen verschillende specialismen van de ggz.

Dozen vol gebak

“We willen de medewerkers van Brinkgreven bedanken voor de zorg die ze bieden en hun bijdrage aan onze mentale gezondheid. Dat doen we door gebak in te zamelen, want: gebak is goed voor de geest!”. Klanten kunnen de zorgmedewerkers steunen door een extra gebakje af te rekenen in de winkel of via de site. “Wij brengen dan mede namens jou dozen vol heerlijke gebakjes naar Brinkgreven om deze kanjers te bedanken voor hun belangrijke werk!”  

 

Altijd op de hoogte blijven?