Pop-up-winkel verkoopt ruim 50 soorten kruidnoten

kruidnoten

Eind augustus opende in Den Haag Peppernuts Holland zijn deuren. De pop-upwinkel biedt meer dan 50 soorten kruidnoten aan. Dat meldt de lokale omroep Den Haag FM.

Eerder al gaf Bolletje aan de kruidnoot niet langer te zien als Sinterklaas-lekkernij, maar als een seizoensproduct. Peppernuts Holland begint niet alleen al vóór september met het aanbieden van kruidnoten, maar biedt ook een uitgebreid assortiment aan smaken.

“Kruidnoten zijn veel meer dan een koekje voor de feestdagen. Het is een serieuze Hollandse lekkernij met een mooie historie. Daarnaast worden we gewoon heel blij van kruidnoten”, aldus oprichter Miguel Groeneveld tegen Den Haag FM. Naast de ‘klassieke’ kruidnoot biedt Peppernuts Holland onder meer de smaken amaretto, appeltaart, dark orange, anijs en pistache aan. Ook zijn er glutenvrije, lactosevrije en veganistische kruidnoten verkrijgbaar. De pop-upwinkel sluit zijn deuren weer op 6 december.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Trends in kruidnoten

Trends in kruidnoten

De kruidnoten liggen alweer een tijdje in de schappen bij de supermarkt. Reden voor Bolletje om de ontwikkelingen in de kruidnotenmarkt op een rijtje te zetten. Kruidnoten ontwikkelen zich steeds meer tot een najaarsproduct in plaats van een specifiek Sinterklaasproduct.

Peppernuts Bakery opent in Rotterdam

Peppernuts Bakery opent in Rotterdam

Vandaag, 22 september, opent de eerste Peppernuts Bakery in de Koopgoot in Rotterdam. In dit horecaconcept draait alles om peper- en kruidnoten. Deze pop-up is dagelijks geopend tot en met 6 december.

December: een maand om te delen

December: een maand om te delen

Een ambachtelijke bakker heeft in de decembermaand geen bijzondere feestdagen of opvallende data nodig. Deze maand ligt je winkel boordevol heerlijke decemberproducten; de een nog mooier dan de ander. Vertel je klanten over de achtergrond en herkomst van al deze lekkernijen. December staat immers in het teken van delen.