Nieuwe website Uitzendbureau Het Ambacht

Nieuwe website uitzendbureau Het Ambacht

Uitzendbureau Het Ambacht lanceerde 7 oktober een nieuwe website. Deze heeft meer functionaliteiten, is overzichtelijker en gericht op het vinden van bakkers, meldt Het Ambacht. 

Met de nieuwe website wil eigenaar Gert-Jan Ten Napel bakkers bereiken waar ze nog niet eerder contact mee hebben gehad. Ten Napel: “Vaak durven bakkers niet die stap te maken naar een nieuwe baan. Het oude is vertrouwd, terwijl er zoveel andere leuke uitdagingen zijn in de bakkersbranche. We hebben een groot netwerk en krijgen dan ook mooie vacatures binnen. Wij werken erg discreet én vrijblijvend, omdat we iedereen willen helpen aan een droombaan. Met de nieuwe website willen we aan bakkers laten zien dat je met onze hulp de volgende stap in je carrière kunt maken.”

De nieuwe website is voorzien van een overzichtelijke vacaturebank waarbij de drempel om te solliciteren of in te schrijven zo laag mogelijk is gemaakt. Daarnaast is er een handige cv-generator waarmee je zelf een CV kunt maken. Contact leggen met Het Ambacht kan nu ook via WhatsApp.

Dossiers
Lees ook
Bakkerij Franssen in Epen krijgt predicaat Hofleverancier

Bakkerij Franssen in Epen krijgt predicaat Hofleverancier

Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het bedrijf ontving Bakkerij Franssen in Epen zondag 15 mei het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Gouverneur Roemer overhandigde de oorkonde aan eigenaars Jos en Miranda en hun dochter Tamara Hoogervorst.

Bakkers in de media - week 19

Bakkers in de media - week 19

Zorgen om graan, de liefde voor het bakkersvak en paniek over lokale lekkernij het appelsleetje. Wat verscheen er afgelopen week in de media over bakkersbranche?

Subsidie voor advies bij verduurzaming mkb-ondernemers

Subsidie voor advies bij verduurzaming mkb-ondernemers

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt met de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) voor mkb-ondernemers die geen wettelijke plicht hebben tot energiebesparing maar er wel mee aan de slag willen. Met deze subsidie kunnen ze een adviseur in huren voor advies en ondersteuning bij de uitvoering van maatregelen.