Nieuwe DPW-degen bij Van der Pol

1 februari 2013

Van der Pol introduceert twee nieuwe degen, geoptimaliseerd voor de bakker. DPW Roomboter bladerdeeg Extra Tolerant en DPW Croissantdeeg Freeze Tolerance. Deze  degen zijn doorontwikkeld naar aanleiding van vragen uit de markt en zullen op de BakkersVak beurs te Rosmalen op de stand van Van der Pol (no. B1011) uitgebreid worden gepresenteerd.

DPW Roomboter bladerdeeg Extra Tolerant (art. nr. 3013)  is een zeer stevig deeg waar de bakker in alle omstandigheden, ook in een warme bakkerij, uitstekend mee kan werken. Het is een multifunctioneel deeg. Verpakt in 2 dunne plakken van 5 kg, waardoor het deeg snel ontdooit en verwerkt kan worden. Het deeg is zeer prettig in gebruik en bakt rustig en regelmatig met zeer weinig krimp. Daarnaast heeft het deeg een mooie roomboter kleur en heerlijke geur en smaak.

DPW Croissantdeeg Freeze Tolerance (art. nr. 3085) maakt mogelijk de door de bakker gemaakte deegproducten opnieuw in te vriezen zonder kwaliteitsverlies. Zo kunnen de lekkerste producten vooraf gemaakt worden, bewaard worden in de vriezer en op ieder gewenst moment worden gerezen en afgebakken. Ideaal voor croissants en producten als kaasstengels, boterknopen, Deense krakelingen en koffiekoeken.In een handige verpakking van 2 x 7,5 kg.

In 2013 staat de bakkerijbranche in het teken van onderscheiden en het leveren van de beste kwaliteit. DPW heeft met deze aanvullingen het beste basisassortiment blader- en croissantdegen. Op de BakkersVak beurs te Rosmalen, 10 en 11 maart 2013, kunt u de nieuwste degen zien, ruiken en proeven. Alle zintuigen worden geprikkeld op stand no. B1011 van Van der Pol.

 

Altijd op de hoogte blijven?