Eerste Bake for Life-rally op 28 april

20 februari 2024
Vrijwilligers van Bake for Life organiseren op 28 april 2024 een rally door de Betuwe en Utrechtse Heuvelrug. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Bake for Life-projecten in Afrika.

Deze eerste Bake for Life-rally is voor iedereen toegankelijk en geschikt voor elke personenauto. Alle deelnemende equipes van twee personen krijgen een routeboek, waarin alles wordt uitgelegd. De navigator moet het wel leuk vinden om kaart te lezen en zin hebben een puzzeltje, aldus de organisatoren van de rally. De equipe die de minste controles mist wint en mag de eerste Bake for Life-rally wisseltrofee mee naar huis nemen.

Programma

De dag start met koffie met wat lekkers. Na de briefing gaat de rally van start. Onderweg is er een lunchpauze met een broodje rallykroket. De dag wordt afgesloten met een BBQ waar ook de bekendmaking van de uitslag plaatsvindt.

De bijdrage is 250 euro per equipe, inclusief koffie, lunch en BBQ. Rijd jij mee op 28 april?  Ga dan naar de website van Bake Life om je in te schrijven. 

Naar de rally

Bake for Life

Bake for Life is een Nederlandse stichting opgericht in 1999, met liefde voor het vak en hart voor de kansarmen in Afrika. De stichting geeft kwetsbare mensen de mogelijkheid om via werk en opleiding te ontsnappen aan armoede. Door de kennis van het bakkersvak krijgen ze een kans op een mooie(re) toekomst. In Oeganda en Kenia zijn vijf bakkerijen gerealiseerd. Daarnaast is een bakkersopleiding 'Bake for Life College' opgezet en worden door middel van microfinanciering nog vele kleine bakkerijtjes opgestart.

Altijd op de hoogte blijven?