Can-Press en groene afvalzakhouder bij Josto

8 februari 2013

Op BAKKERSVAK 2013 worden door Josto uit Nieuwleusen twee nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd: de Can-Press en de ‘groene’ afvalzakhouder.

De blikopener met de pakkende naam Can-Press is ontwikkeld en geproduceerd bij Josto in eigen huis waarmee aan de slogan ‘made in Holland’ weer recht is gedaan. Blikken tot en met 10 liter worden eenvoudig pneumatisch geplet en automatisch afgevoerd. Hierdoor wordt het afvalvolume gereduceerd en wordt de afvalstroom binnen het bedrijf minder. Een echte besparing op uw afvalkosten.

Op de stand E-1023 is naast deze Can-Press, ook de nieuwe ‘groene’ afvalzakhouder te zien. Deze afvalzakhouder is gebaseerd op het bekende 120 liter-model en is nu uitgevoerd met drie uitneembare rvs-binnenbakken. De werking van het voetpedaal en de langzaam sluitende deksel is in tact gebleven waardoor er nu de mogelijkheid is gecreëerd om afval eenvoudig en op hygiënische wijze te scheiden. De afvalzakhouder beschikt over 3x 60 liter binnenbakken die elk apart uit te nemen zijn en tevens eenvoudig zijn te reinigen.

Altijd op de hoogte blijven?