BoulangerieTeam en PatisserieTeam op Bakkersvak 2013

6 december 2012

De vakbeurs BAKKERSVAK blijft zich uitbreiden met nieuwe exposanten en ook het beursprogramma krijgt vorm. Zo staan er terechte kampioenen op de beursvloer: het BoulangerieTeam en PatisserieTeam. Tijdens BAKKERSVAK pakken deze partijen groots uit met verschillende demonstraties en presentaties. BAKKERSVAK vindt plaats op zondag 10 & maandag 11 maart 2013 in Autotron Rosmalen.

Passievolle professionals mogen uiteraard niet ontbreken op de enige vakbeurs voor de totale bakkerijsector. Dit geldt voor onze bezoekers, maar ook voor vakgenoten die Nederland op de kaart hebben gezet. Zowel het Boulangerie- als PatisserieTeam presteert op wereldniveau. Ze presenteren zichzelf in de vorm van demonstraties en de mooiste showstukken worden tentoongesteld. Uiteraard hebben bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen en staat praktische kennisdeling voorop.

Op zondag 10 maart treedt BAKKERSVAK op als gastheer voor de verkiezing “Leukste bakker van Nederland” door een podium beschikbaar te stellen voor de feestelijke prijsuitreikingen. Deelnemen aan- en stemmen op- deze verkiezing steunt de stichting KIKA (Kinderen Kanker Vrij).

Een greep uit de deelnemerslijst:

Handelsonderneming G. Spronk en Zn BV, Hobart Nederland, Banketbakkerij Wouter de Graaf BV, CSM Benelux bv, Dauphine Nederland BV, Vandemoortele NV, Beko, Unispray, Silowacht bv, Alaska, Boelen Bakkerijmachines, Paardekooper Verpakkingen bv, Bakery Initiatives, Miwe Agency Nederland, Linthorst Professionele Interieurs, Flynth adviseurs & accountants en De Luca automatisering b.v.

Altijd op de hoogte blijven?