Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Babbi

Vipam gaat samenwerken met Beko en Veenhuizen Groep. Beko wordt distributiepartner van de producten van Babbi. Veenhuizen Groep wordt ambassadeur van Babbi en gaat de producten gebruiken tijdens demonstraties.

Samenwerking met Beko

Babbi is een hoogwaardig Italiaans ijsgrondstoffenmerk. Vipam is sinds 2017 exclusief verdeler van deze producten. Door de samenwerking met Beko kunnen klanten nu rechtstreeks via Vipam én Beko beleverd worden. Beko is de totaalpartner voor de ijsbereider. De organisatie levert zowel grondstoffen als apparatuur van onder andere Carpigiani en Orion. Daarnaast kunnen klanten ook terecht voor advies en opleidingen. 

Verkoop en vaktechnische ondersteuning vinden plaats vanuit Beko onder leiding van ijsbereider Jan Kees. Tijdens Bakkersvak en IJs-Vak 2020 tonen zowel Vipam als Beko IJs de grote variëteit aan smaken, producten en toepassingen van Babbi.  

 

Ambassadeursschap Veenhuizen Groep

Veenhuizen Groep, partner van het IJscentrum in Vlaardingen, is vanaf 2020 ook een belangrijke partner geworden van Vipam en daarmee ook van Babbi. Veenhuizen Groep zal niet rechtstreeks gaan handelen in het Babbi assortiment maar zal Babbi wel als merk wel gaan gebruiken tijdens de demonstraties van onder andere hun Kälte-Rudi, Staff en Gelolab ijsmachines.

Tijdens de Bakkersvak in maart gaat ook Veenhuizen groep, op de beurs vindbaar als MIWE, ijs draaien met een keur aan smaken en producten van Babbi. Daarnaast toont het bedrijf ook de toepassingen en mogelijkheden van de Gelolab machines getoond.

Vipam: "Door middel van beide samenwerkingen kunnen ijsbereiders en banketbakkers voorzien worden van -en in contact komen met- het merk Babbi. Los daarvan, biedt het startende ijsbereiders ook de mogelijkheid om demonstraties te kunnen bijwonen. Dit kan plaats vinden in de “IJskeuken” in Voorthuizen. Opleidingen kunnen gevolgd worden in het IJscentrum in Vlaardingen en binnenkort ook bij Beko in het “IJscafé in Wijchen”. Zowel Vipam, Veenhuizen Groep als Beko zijn partner van het IJscentrum."

 

Dossiers
Lees ook
Ambachtelijk IJscentrum verwacht komend weekend extra handhaving

Ambachtelijk IJscentrum verwacht komend weekend extra handhaving

Volgens de voorspellingen wordt het komend weekend mooi weer. Dan kan het moeilijk zijn om de drang te weerstaan om de stoeltjes buiten te zetten. Maar de coronamaatregelen voor de horeca zijn verlengd naar 28 april (en wellicht ook de meivakantie). Daarom roept de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum haar leden en alle andere ijsbereiders van...

IJs; gouden tijden in de zomer of substantiële bijdrage aan uw resultaat?

IJs; gouden tijden in de zomer of substantiële bijdrage aan uw resultaat?

De zomer van 2018 zal bij menigeen nog in het geheugen gegrift staan. De tropische, langdurige hitte in Nederland stuwde de ijsverkopen naar ongekende hoogte. De Unilever fabriek van Ben & Jerry’s in Hellendoorn draaide overuren. De verkoop van normaalgesproken een maand ging weg in een week.

IJskoude business

IJskoude business

Hoewel ‘winter’ nog altijd beelden oproept van sneeuwpret, ruiten krabben en Elfstedentochten, wordt dat steeds meer nostalgie: veel basisschoolleerlingen hebben nog nooit natuurijs gezien. Ik vrees dan ook dat de tijd van een ijskoud Nederland ver achter ons ligt.

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker te Groningen

Broodbakker te Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...