Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Babbi

Vipam gaat samenwerken met Beko en Veenhuizen Groep. Beko wordt distributiepartner van de producten van Babbi. Veenhuizen Groep wordt ambassadeur van Babbi en gaat de producten gebruiken tijdens demonstraties.

Samenwerking met Beko

Babbi is een hoogwaardig Italiaans ijsgrondstoffenmerk. Vipam is sinds 2017 exclusief verdeler van deze producten. Door de samenwerking met Beko kunnen klanten nu rechtstreeks via Vipam én Beko beleverd worden. Beko is de totaalpartner voor de ijsbereider. De organisatie levert zowel grondstoffen als apparatuur van onder andere Carpigiani en Orion. Daarnaast kunnen klanten ook terecht voor advies en opleidingen. 

Verkoop en vaktechnische ondersteuning vinden plaats vanuit Beko onder leiding van ijsbereider Jan Kees. Tijdens Bakkersvak en IJs-Vak 2020 tonen zowel Vipam als Beko IJs de grote variëteit aan smaken, producten en toepassingen van Babbi.  

 

Ambassadeursschap Veenhuizen Groep

Veenhuizen Groep, partner van het IJscentrum in Vlaardingen, is vanaf 2020 ook een belangrijke partner geworden van Vipam en daarmee ook van Babbi. Veenhuizen Groep zal niet rechtstreeks gaan handelen in het Babbi assortiment maar zal Babbi wel als merk wel gaan gebruiken tijdens de demonstraties van onder andere hun Kälte-Rudi, Staff en Gelolab ijsmachines.

Tijdens de Bakkersvak in maart gaat ook Veenhuizen groep, op de beurs vindbaar als MIWE, ijs draaien met een keur aan smaken en producten van Babbi. Daarnaast toont het bedrijf ook de toepassingen en mogelijkheden van de Gelolab machines getoond.

Vipam: "Door middel van beide samenwerkingen kunnen ijsbereiders en banketbakkers voorzien worden van -en in contact komen met- het merk Babbi. Los daarvan, biedt het startende ijsbereiders ook de mogelijkheid om demonstraties te kunnen bijwonen. Dit kan plaats vinden in de “IJskeuken” in Voorthuizen. Opleidingen kunnen gevolgd worden in het IJscentrum in Vlaardingen en binnenkort ook bij Beko in het “IJscafé in Wijchen”. Zowel Vipam, Veenhuizen Groep als Beko zijn partner van het IJscentrum."

 

Dossiers
Lees ook
‘Experimenteer eens met eigen wafels of koekjes’

‘Experimenteer eens met eigen wafels of koekjes’

Meester Patissier Hidde de Brabander werkt bij het IJscentrum en doet niets liever dan verschillende disciplines combineren. Niet gek dus dat hij de ‘transportmiddelen’ van ijs eens onder de loep neemt. “Netto gezien is het namelijk zo’n 10 tot soms wel 50 procent van je hapje. Experimenteer daarom eens en maak daarmee je ijsje exclusiever, bijzonderder...

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Plantaardig eten raakt steeds meer in trek. Daar wil je als ijsbereider natuurlijk graag op inspelen. Docent Bas van Haaren beantwoordt al je vragen over dit onderwerp tijdens de dagcursus Vegan IJs op het IJscentrum in Vlaardingen.

Chocolade-visie van chef Graham Mairs

Chocolade-visie van chef Graham Mairs

Inspiratie in coronatijd: met een doos met bonbons op tafel en de Engelse patissier Graham Mairs op het computerscherm stimuleren Vipam en Irca Nederlandse banketbakkers om nieuwe producten uit te proberen. “Hij geeft cacao echt de hoofdrol.”

Banketbakker omgeving Amersfoort

Banketbakker omgeving Amersfoort

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Amersfoort zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker. Het betreft een...

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn werk je met een vast team aan 1 lijn, je wisselt handwerk af met machinaal. En bent met het gehele proces bezig...

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Wat ga je doen?Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een parttime of fulltime industriele banketbakker. Als je parttime wilt werken, dan wordt je...