IJs

Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

18 februari 2020

Vipam gaat samenwerken met Beko en Veenhuizen Groep. Beko wordt distributiepartner van de producten van Babbi. Veenhuizen Groep wordt ambassadeur van Babbi en gaat de producten gebruiken tijdens demonstraties.

Samenwerking met Beko

Babbi is een hoogwaardig Italiaans ijsgrondstoffenmerk. Vipam is sinds 2017 exclusief verdeler van deze producten. Door de samenwerking met Beko kunnen klanten nu rechtstreeks via Vipam én Beko beleverd worden. Beko is de totaalpartner voor de ijsbereider. De organisatie levert zowel grondstoffen als apparatuur van onder andere Carpigiani en Orion. Daarnaast kunnen klanten ook terecht voor advies en opleidingen. 

Verkoop en vaktechnische ondersteuning vinden plaats vanuit Beko onder leiding van ijsbereider Jan Kees. Tijdens Bakkersvak en IJs-Vak 2020 tonen zowel Vipam als Beko IJs de grote variëteit aan smaken, producten en toepassingen van Babbi.  

 

Ambassadeursschap Veenhuizen Groep

Veenhuizen Groep, partner van het IJscentrum in Vlaardingen, is vanaf 2020 ook een belangrijke partner geworden van Vipam en daarmee ook van Babbi. Veenhuizen Groep zal niet rechtstreeks gaan handelen in het Babbi assortiment maar zal Babbi wel als merk wel gaan gebruiken tijdens de demonstraties van onder andere hun Kälte-Rudi, Staff en Gelolab ijsmachines.

Tijdens de Bakkersvak in maart gaat ook Veenhuizen groep, op de beurs vindbaar als MIWE, ijs draaien met een keur aan smaken en producten van Babbi. Daarnaast toont het bedrijf ook de toepassingen en mogelijkheden van de Gelolab machines getoond.

Vipam: "Door middel van beide samenwerkingen kunnen ijsbereiders en banketbakkers voorzien worden van -en in contact komen met- het merk Babbi. Los daarvan, biedt het startende ijsbereiders ook de mogelijkheid om demonstraties te kunnen bijwonen. Dit kan plaats vinden in de “IJskeuken” in Voorthuizen. Opleidingen kunnen gevolgd worden in het IJscentrum in Vlaardingen en binnenkort ook bij Beko in het “IJscafé in Wijchen”. Zowel Vipam, Veenhuizen Groep als Beko zijn partner van het IJscentrum."

 

Dit artikel verscheen eerder op: Vakblad IJS!

Altijd op de hoogte blijven?