Bakkers in bedrijf opent juridisch loket

12 februari 2013

Ik heb een langdurig conflict met mijn werknemer. Uitzicht op een oplossing is er niet. Wat moet ik doen? De gang naar een advocaat wordt vaak als een drempel ervaren – nog los van de verwachte hoge kosten. Bakkers in bedrijf biedt een oplossing door een juridisch loket te openen waar betalende abonnees hun juridische vragen gratis kunnen voorleggen aan advocaten van Veerman Advocaten uit Volendam.

Het juridisch loket is alleen voor betalende abonnees( Vrienden) te benaderen via een afgesloten deel van de site van Bakkers in bedrijf: www.bakkersinbedrijf.nl. Bent u al abonnee, dan ontvangt u binnenkort nadere informatie over de inlogprocedure. Naast juridische hulp en algemene informatie voor bakkers over belangrijke rechtsontwikkelingen, vindt u er ook andere diensten en aanbiedingen die exclusief gelden voor abonnees. Uw juridische vragen kunt u stellen door het formulier in te vullen. U wordt, vervolgens benaderd door één van de gespecialiseerde advocaten van Veerman Advocaten. Mocht de situatie vragen om specifieke advisering of komt het tot een rechtszaak, dan geldt voor abonnees een korting van 15 procent op het uurtarief van Veerman.

Stel uw vraag op BAKKERSVAK

Advocaten mr. Jack Smit en mr. Kees Smit van Veerman Advocaten zijn tijdens BAKKERSVAK 2013 op zondag 10 maart aanwezig op de stand van Bakkers in bedrijf (A1014). Op maandag 11 maart zijn dit Manja van der Weit en Lisanne Koot. Kom langs, maak kennis en stel alvast uw juridische vraag.

Altijd op de hoogte blijven?