Bakker Bart en Meinders Catering starten bezorgvestiging

22 januari 2021 Redactie Bakkers in bedrijf
Foto: Pxhere

Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering op 25 januari een bezorgvestiging in Badhoevedorp. Deze nieuwe vestiging gaat zich volledig richten op de productie en bezorging van online bestelling.

Het wordt de tweede bezorgvestiging van Bakker Bart. Eerder opende het bedrijf al een dergelijke vestiging in Haarlem. Het is wel de eerste vestiging die door die door een bestaande cateraar geëxploiteerd wordt.In dit geval Meinders Catering, een full-service cateringbedrijf met een landelijke dekking.

Online

Klanten kunnen online bestellen via de website van Bakker Bart en platforms zoals Thuisbezorgd en Uber Eats. De bezorgvestiging richt zich op de particuliere en de zakelijke markt van Badhoevedorp en omgeving. In het assortiment zitten ontbijt- en lunchgerechten, traktaktieproducten en snacks.

"E-commerce, met name het bezorgen van online bestellingen aan particulieren en bedrijven wordt een steeds belangrijker onderdeel van de Bakker Bartformule", staat te lezen op de website. "Bart’s Retail zet met de bezorglocatie in Badhoevedorp en de samenwerking met Meinders Catering een belangrijke stap in de verdere groei van haar online ambities."

Bron: Meinders Catering

Altijd op de hoogte blijven?