Bakker Bart en Meinders Catering starten bezorgvestiging

Belegd broodje_Pxhere

Foto: Pxhere

Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering op 25 januari een bezorgvestiging in Badhoevedorp. Deze nieuwe vestiging gaat zich volledig richten op de productie en bezorging van online bestelling.

Het wordt de tweede bezorgvestiging van Bakker Bart. Eerder opende het bedrijf al een dergelijke vestiging in Haarlem. Het is wel de eerste vestiging die door die door een bestaande cateraar geëxploiteerd wordt.In dit geval Meinders Catering, een full-service cateringbedrijf met een landelijke dekking.

Online

Klanten kunnen online bestellen via de website van Bakker Bart en platforms zoals Thuisbezorgd en Uber Eats. De bezorgvestiging richt zich op de particuliere en de zakelijke markt van Badhoevedorp en omgeving. In het assortiment zitten ontbijt- en lunchgerechten, traktaktieproducten en snacks.

"E-commerce, met name het bezorgen van online bestellingen aan particulieren en bedrijven wordt een steeds belangrijker onderdeel van de Bakker Bartformule", staat te lezen op de website. "Bart’s Retail zet met de bezorglocatie in Badhoevedorp en de samenwerking met Meinders Catering een belangrijke stap in de verdere groei van haar online ambities."

Bron: Meinders Catering

Dossiers
Lees ook
Meester Boulanger Peter Bienefelt opent eigen bakkerij

Meester Boulanger Peter Bienefelt opent eigen bakkerij

Peter Bienefelt en zijn vrouw Natasja openen 26 februari hun nieuwe winkel in Rhoon. De Boulanger is een bakkerij en winkel ineen waar de beleving van het bakkersambacht centraal staat. De bakkerij heeft een traditionele stenen vloeroven en 80 procent van de producten wordt gemaakt met desem.

Houd je werknemers gezond, juist nu!

Houd je werknemers gezond, juist nu!

In de bakkerijsector mogen we gelukkig doorwerken. Om op volle kracht te kunnen draaien, is het belangrijk dat alle medewerkers gezond blijven en goed in hun vel zitten. De coronacijfers over ziekenhuis- en ic-opnamen laten bovendien zien dat een goede gezondheid een verschil maakt voor de ernst van de ziekte.

Chantal de Rijk-Bex commercieel directeur Goedhart brood & specialiteiten

Chantal de Rijk-Bex commercieel directeur Goedhart brood & specialiteiten

Bakkersbedrijf Goedhart brood & specialiteiten heeft een nieuwe commercieel directeur. Chantal de Rijk-Bex start 1 maart in deze functie. "Ik ben trots op de Nederlandse broodcultuur en ik verheug me erop om hier deel van uit te gaan maken."

Broodbakker dagdienst omgeving Twente

Broodbakker dagdienst omgeving Twente

Wat ga je doen?Jouw werkzaamheden bestaan uit produceren van beschuitbrood, deze worden vervolgens afgebakken en voorzien van een laagje kaneelsuiker. Telkens weer...

Backoffice medewerker parttime, Locatie Denekamp

Backoffice medewerker parttime, Locatie Denekamp

Wat ga je doen?Je zal ondersteunen bij het verkoopproces, je werkt hierbij offertes uit en je werkt nauw samen met de buitendienst. Daarnaast zorg je ook voor een...

Operator inpak omgeving Emmeloord

Operator inpak omgeving Emmeloord

Wat ga je doen?In deze fulltime functie (38 uur in wisselende diensten incl. weekenden) ben je verantwoordelijk voor de inpakwerkzaamheden in deze industriële...