Bakeplus Event op 19 en 20 september

Bakeplus Event 2022

Het Bakeplus Event vindt plaats op maandag 19 en dinsdag 20 september 2022. “In een nieuw jasje en op een nieuwe locatie”, aldus Bakeplus. Het thema is Wereldse Smaken in de bakkerij. Dit wordt tijdens het gehele event uitgedragen in aankleding, inspiratie en producten.

Na twee jaar geen event te hebben gehouden, wil Bakeplus de klant op een andere wijze benaderen. “We gaan het gesprek aan met de klant”, meldt Bakeplus, “waarbij er gekeken wordt waar we de klant mee verder kunnen helpen. Relatiebinding is het sleutelwoord, juist met alle ontwikkelingen in de branche is een luisterend oor, een helpende hand en het geven van nieuwe inzichten meer van belang dan het verkopen van ons assortiment.”

Bakeplus-event

De nieuwe locatie voor het Bakeplus-event is bij De Kaap in Zoelen naast Tiel. “Een mooie locatie waar er voldoende ruimte is om klanten te ontvangen,  innovaties te laten zien en partners te presenteren.” Met het event wil Bakeplus inspireren, ontzorgen en verrassen. Er zijn proeverijen, nieuwe verpakkingslijnen en inspiratie op het gebied van brood, banket en ijstaarten. De partners van Bakeplus aanwezig zijn aanwezig om de bezoekers te inspireren.

Culinaire Belevenis

Een nieuw onderdeel van het event is de Culinaire Belevenis, die aansluit bij de door Bakeplus gespotte huidige trends in food. “Gerechten worden in diverse gangen gepresenteerd en bieden inspiratie aan de klant. Het doel is dat de klant gaat nadenken over de toepassing in hun bakkerij-assortiment om daarmee in te spelen op de behoefte van de consument.”

Op maandag 19 en dinsdag 20 september is iedereen welkom tussen 11.00u en 19.00u. bij de Kaap in Zoelen. Meer informatie is te vinden op www.bakeplus.nl/bakeplusevent.

 

Dossiers
Lees ook
Minder inflatie, maar voedingsprijzen blijven hoog

Minder inflatie, maar voedingsprijzen blijven hoog

In november daalde de inflatie naar 11,2 procent. Maar in vergelijking met vorig jaar betalen consumenten nog altijd veel meer voor hun eten en drinken. Dat blijkt uit een analyse over de maand november van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bakkerij Gorthuis wint Sterkste Schakel regio Kennemerland

Bakkerij Gorthuis wint Sterkste Schakel regio Kennemerland

Bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp is de winnaar van de Sterkste Schakel regio Kennemerland. Deze ondernemingsprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming in de regio. Peter en Aria Gorthuis ontvingen de trofee tijdens de finale in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

UWV: Veel werkgevers verwachten problemen in 2023

UWV: Veel werkgevers verwachten problemen in 2023

Veel werkgevers verwachten dat zij in 2023 in de problemen gaan komen vanwege de hoge kosten voor onder andere energie en grondstoffen. Dat blijkt uit een rondgang van UWV langs werkgevers uit onder andere de horeca, detailhandel, landbouw en groothandel.

Altijd op de hoogte blijven?

 

Abonneer
 

of

Meld je aan voor de nieuwsbrief