Vacature: Leidinggevende BAKKER (38u)

Hoeve Biesland Logo

Op bio-dynamische boerderij Hoeve Biesland zijn we op zoek naar dé bakker met liefde voor zijn vak. Onze biologische bakkerij is sinds 2016 in de oude melkstal gevestigd en nu zoeken we een ervaren bakker die leiding gaat geven over een team van vakkundige bakkers. De nadruk ligt in onze bakkerij op maatwerk, vakmanschap en het werken met streekgebonden biologische producten. 

We zoeken een ervaren bakker die leiding geeft aan een team van 2 tot 3 fulltime bakkers, klantgericht werkt, kan anticiperen op de vraag naar specifieke producten en ook zelf met ideeën komt in de productontwikkeling. Het is voor ons een must dat je sociaal sterk onderlegd bent om ook goed overweg te kunnen met onze hulpbakkers, dit zijn mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Als leidinggevende bakker ben je verantwoordelijk voor

 • Planning, structuur, organisatie en personeel.
 • Productie
 • Inkoop
 • Ontwikkelen van nieuwe producten in samenwerking met andere takken binnen de coöperatie.

Wij vragen

 • Een afgeronde bakkersopleiding met aantoonbare werkervaring. Je werkt volgens de hygiënecode van de bakkerij.
 • Aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan (bakkers)personeel.
 • Kennis van de verscheidenheid in vraag naar bakkersproducten van horeca en consument.
 • Affiniteit met biologisch-dynamische producten en het boerderijleven.

Wij bieden

 • Een professioneel ingerichte werkruimte op onze boerderij middenin de Bieslandse Polder.
 • De mogelijkheid om met hoogwaardige producten te werken en een veelzijdig aanbod aan bakkersproducten te leveren.
 • Goedlachs personeel met meer dan 20 jaar werkervaring en sociale collega’s van de verschillende takken.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en moderne bedrijfsvoering.
 • Een passend loon.

Hoeve Biesland is een coöperatie met een bakkerij, weilandwinkel, veeteelt, zorg, logistiek en een moestuin. Er bestaat een vaste klantenkring die met gepaste trots onze producten afnemen. Deze klanten voorzien wij in vele gevallen ook van groenten, eieren, zuivel, vlees, brood & banket. Allemaal van eigen boerderij. Als je meer wilt weten over ons bedrijf, kijk dan even op https://www.hoevebiesland.nl/ Daar vind je ook meer info over de bakkerij.

Enthousiast geworden?

Mail dan je CV en sollicitatie vóór 15 juli naar info@hoevebiesland.nl. Voor meer informatie over de vacature bel naar: 06-51072501.

Lees ook
Acht punten die van je winkel een experience maken

Acht punten die van je winkel een experience maken

Experience wordt steeds belangrijker voor een winkel. Klanten zijn op zoek naar een ervaring. Het begrip experience-economy is al twintig jaar geleden bedacht, maar het is nog steeds niet helemaal duidelijk wat een ‘ervaring’ precies is. Katelijn Quartier benoemt acht eigenschappen die van een winkel een experience maken.

De Veldkeuken breidt uit in historisch rijksmonument

De Veldkeuken breidt uit in historisch rijksmonument

René van der Veer en Juliette Borggreve wilden hun ambachtelijke bakkerij en landgoedkeuken De Veldkeuken uitbreiden. Hun droomlocatie vonden ze op het landgoed ’t Goed ten Rhijn’. Een historisch rijksmonument op een steenworp vanaf hun bestaande locatie en woning. Na de eerste presentatie van de plannen in 2010 is het project nu gereed.

Opvolger gezocht

Opvolger gezocht

Vorige week, 1 juli, lanceerde Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij de nieuwe website www.ikwileenbakkerij.nl. Deze wervingscampagne voor opvolgers is niet onopgemerkt gebleven. Ook de landelijke media heeft het opgepikt.