Kastanjedesembrood, een speciaalbrood met tamme kastanjes, boekweit en een vleugje walnoot.

De Herfst komt in het land, kleuren verschijnen in de natuur, het nieuwe herfstseizoen gaat van start. Hierop kunt u als bakker leuk en lekker inspelen met seizoen gerelateerde producten. IREKS heeft hiervoor het product CASTANOCE waarmee u 3 passende specialiteiten kunt maken: het Castanoce vloerbrood, de Kastanje-tijger en het Kastanjedesembrood.

Het Kastanjedesembrood is een nieuwe receptuur en wordt gemaakt met het product CASTANOCE, een 50 % mix met een unieke ingrediënten combinatie zoals: tamme kastanjes, walnoten, lijnzaad, boekweit en tarwe natuurdesem. Deze combinatie geeft een geweldige smaak aan het brood.

Naast het Kastanjedesembrood kunt u met de CASTANOCE mix ook nog heerlijke andere soorten maken zoals: Castanoce vloerbrood, de Kastanjetijger, Castanoce broodjes of de Castanocini. Meer informatie over CASTANOCE en de receptvariaties met het bijbehorende promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl, bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl

IREKS NL

IREKS is als partner van de bakkers wereldwijd bekend om haar eersteklas bakkerijgrondstoffen en creatieve productideeën. IREKS is marktleider op het gebied van hoogwaardige mouten voor talrijke belangrijke brouwerijen. Onze dochterondernemingen maken het aanbod van onze firmagroep compleet met aroma’s, softijs-producten en agrarische handel.

Een team van meer dan 2.900 medewerkers ondersteunt onze partners over de hele wereld persoonlijk met de beste grondstoffen en service. Hierbij staan de drie pijlers centraal: continuïteit, vakmanschap en teamwork.

Altijd op de hoogte blijven?