Volkoren is een trend en de vraag naar volkoren producten stijgt, Ireks heeft een uniek volkoren speltbrood ontwikkeld: SPELT ZONNEPIT VOLKOREN. 

Uniek omdat het namelijk 100% spelt én is 100% volkoren. SPELT ZONNEPIT VOLKOREN is bovendien een vezelrijk brood wat rijk gevuld is met zonnebloempitten en geroosterd sesamzaad. Dit maakt het een brood met een ‘eigen’ karakter en een nootachtige smaak. 

De gereserveerde aanduiding van dit brood is: volkoren speltbrood met zonnebloempitten.

Ireks heeft het ‘geschikt voor volkoren’ logo voor haar volkoren producten ontwikkeld om duidelijk aan te geven welke producten geschikt voor volkoren zijn. Dit logo vindt u ook terug op de verpakkingen. 

Geïnteresseerd in ons nieuwe SPELT ZONNEPIT VOLKOREN? Vraag ernaar bij uw IREKS baktechnisch adviseur of mail naar: marketing@ireks.nl.

http://www.ireks.nl/SPELT-ZONNEPIT-VOLKOREN.htm 

IREKS NL

IREKS is als partner van de bakkers wereldwijd bekend om haar eersteklas bakkerijgrondstoffen en creatieve productideeën. IREKS is marktleider op het gebied van hoogwaardige mouten voor talrijke belangrijke brouwerijen. Onze dochterondernemingen maken het aanbod van onze firmagroep compleet met aroma’s, softijs-producten en agrarische handel.

Een team van meer dan 2.900 medewerkers ondersteunt onze partners over de hele wereld persoonlijk met de beste grondstoffen en service. Hierbij staan de drie pijlers centraal: continuïteit, vakmanschap en teamwork.

Altijd op de hoogte blijven?