Veel inspiratie op de Horecava 2019

Horecava 2019

Begin januari 2019 gaat de 63e editie van de Horecava van start. Deze vakbeurs biedt vier dagen lang inspiratie voor professionals in de foodservice branche. De Horecava 2019 heeft een beursoppervlakte van 12.000m2 met de laatste trends en innovaties, workshops, demonstraties en wedstrijden. Nieuw dit jaar zijn het segment Food mobility en de Horecava Street Takeover. De Horecava vindt plaats van 7 tot en met 10 januari in de Rai in Amsterdam.

Segmenten Horecava 2019

Op de Horecava presenteren meer dan 700 bedrijven zich in de segmenten bakkerij, dranken, dienstverlening, fastservice, grootkeuken, inrichting en inventaris, koffie thee en cacao en Food. Nieuw is het segment Food mobility. Hier presenteren aanbieders oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken en maaltijdbezorging. Ook worden er verschillende demo's gegeven.

Horecava Innovation Awards

Ook dit jaar kunnen bezoekers een kijkje nemen in het InnovatieLAB. Hier presenteren Start-ups de nieuwste trends en innovaties. Het meest innovatieve product, dienst of concept in de foodservice branche krijgt de Horecava Innovation Award, die voor de 19e keer wordt uitgereikt. Vorig jaar ging deze prijs naar Kingfish Zeeland voor de kweekvis Pure Pacific Yellowtail.

Bedrijven kunnen hiervoor tot en met 26 oktober hun case insturen. Onder andere Grande Souffle Macaron, Homestyle Burger en Crafter's Aromatic Flower Gin hebben zich al ingeschreven. Op de website van de Horecava staat een compleet overzicht van alle inschrijvingen.

Horecava Street Takeover

Dit jaar trekt de Horecava ook Amsterdam in. In samenwerking met de Ondernemersvereniging Reguliersdwarsstraat vindt op 7, 8 en 9 januari de Horeca Street Takeover plaats. Bezoekers van de Horecava kunnen hun beursbezoek verlengen met een bezoek aan de horeca in deze straat, die volledig in teken staat van de Horecava. Luuk Scholte, Food Group Director Horecava: “De Street Takeover is dé plek om na de Horecava bij elkaar te komen. Het biedt voor zowel exposant als bezoeker gelegenheid om het netwerken ook na de beurs op gezellige en ongedwongen wijze voort te zetten.”

Ga voor informatie over deze vakbeurs naar de website van de Horecava.

Lees ook
Horecava uitgesteld naar voorjaar 2022

Horecava uitgesteld naar voorjaar 2022

De organisatie van de Horecava heeft besloten om de vakbeurs voor de horeca te verplaatsen naar het voorjaar 2022. De nieuwe datum is nog niet bekend. De beurs stond gepland voor 10 tot en met donderdag 13 januari. Bij de beurs staat het fysiek verbinden en gastvrijheid centraal staan. Door de huidige omstandigheden in - en de druk op - de markt,...

Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan op Horecava

Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan op Horecava

Op de Horecava 2022 lanceert Veenhuizen Groep een nieuwe variant van de Multipan, een 3-pans-tafelmodel. Daarnaast staat de vakbeurs van de horeca voor Veenhuizen ook in het teken van een intensievere samenwerking met de lange-termijnpartners Vipam en Royal Steensma.

Energie: uitdaging voor bakkers

Energie: uitdaging voor bakkers

Bakkers zijn grootverbruikers van energie. De stijgende energieprijzen betekenen daarom een forse kostenverhoging. De NBOV zet alle mogelijkheden in om die kosten voor de ambachtelijke bakker beheersbaar te houden. Daarnaast moeten bakkers fors investeren vanwege de energietransitie. Energie lijkt daardoor voor ondernemers een van de belangrijkste problemen...