Kennisevent voor de foodindustrie

1 oktober 2018

Foodindustrie Experts lanceert haar eerste kennisevent, op 8 november in Mereveld Zaal Koetshuis in Utrecht. Dit jaarlijks terugkerende event is exclusief voor ondernemers van foodproducerende bedrijven.

 

 

De organiserende partners leveren elk een eigen specialisme op het gebied van wegen, bedrijfsnetwerken, verpakken, transport(planning), software, automatisering, gebouwontwikkeling en communicatie. De gezamenlijke focus ligt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de (vers) foodbranche met als doel een totaaloplossing voor de klant te kunnen bieden. FoodIndustrie Experts is een project van b2b Communications, Multivac Nederland, RBK Group, Espera Nederland en Evo-it.

 

 

Dit keer kun je je laten inspireren door Björn Kuipers; supermarktondernemer (in 2016 ‘Beste Jumbo van Nederland’) en FIFA voetbalscheidsrechter en door Gerrit Grievink; een belangrijke inspiratiebron voor retailorganisaties, merkartikelfabrikanten, versleveranciers en andere spelers in de distributiekolom.

 

 

Met zijn al bijna 50 aanmeldingen van grote spelers uit de foodindustrie. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ben je foodproducent en ondernemer/beslisser, dan kun je je aanmelden via www.foodindustrieexperts.nl.

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven?