De GK-doosjes van Beko Verpakkingen

GK-doosjes_Beko Verpakkingen

De GK-doosjes van Beko Verpakkingen zijn nu verkrijgbaar in nog meer hoogglans kleuren, zowel het schuifdeksel als het inlegkarton. De doosjes zijn niet alleen geschikt voor ambachtelijke chocoladeletters, maar ook voor andere chocolade producten. De verpakkingen kunnen gebruikt worden voor de feestdagen, maar ook voor andere gelegenheden.

GK-doosjes

GK doosjes zijn onder andere geschikt voor chocolade verjaardagscijfers, chocolade kinderhandje (Moederdag), bonbons (met de 12- of 15-vaks inlegger), chocoladeletters of kerstfiguren. Met een ansichtkaart als onderlegger kan het doosje in elk gewenste thema gegoten worden. De nieuwe hoogglans GK-doosjes zijn verkrijgbaar in twee formaten: GK 1 en 7. De huls van de GK 1 en 7 kan bovendien in de eigen huisstijl bedrukt worden.

Beko Verpakkingen

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Beko Verpakkingen.

Lees ook
Bakkers in de media - week 26

Bakkers in de media - week 26

Brood van lokaal graan, bakker schrijft verhalenboek voor kinderen met dyslexie en ondernemen in coronatijd. Wat zagen we deze week voorbij komen over de bakkersbranche? Een greep uit de media.

Gewijzigd arbeidsrecht

Gewijzigd arbeidsrecht

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.

Nieuwe wet excessief lenen

Nieuwe wet excessief lenen

Op 24 maart 2022 stuurde staatssecretaris Van Rij een wetsvoorstel, waarmee excessief lenen van de eigen vennootschap(pen) wordt aangepakt, naar de Tweede Kamer.