Verhagen volgt Hack op bij Sonneveld

5 november 2014

PAPENDRECHT - Peter Verhagen volgt Cees Hack op als interim-ceo bij de Sonneveld Group. Onder leiding van Verhagen wordt de ingeslagen strategie voortgezet. Ook blijven de visie en waarden van Sonneveld geborgd. Dat betekent onderscheiden door voortdurende innovatie, constante kwaliteit en service, zo laat de grondstofleverancier weten.

Veel ervaring

Verhagen heeft meer dan zeventien jaar ervaring opgebouwd binnen de Sonneveld-organisatie en heeft een brede kennis van de markten waarin Sonneveld opereert. Sinds 2007 is hij business development-director. Ook stuurt Verhagen diverse dochterondernemingen aan.

Leidende rol

Sonneveld heeft als producent en leverancier van bakkerij-ingrediënten een leidende rol binnen de Europese bakkerij-industrie. Sinds 2010 is Sonneveld een zelfstandig onderdeel van Orkla Food Ingredients (OFI). OFI is een belangrijke Europese leverancier van bakkerijgrondstoffen. Andere bedrijven die tot de OFI-groep behoren zijn Odense Marcipan (spijs en marsepein), Credin (banketmixen), Dragsbæk (margarine), IDUN (distributie, desem, et cetera), KåKå (distributie), Jästbolaget (gist) en O.F.R. (margarine, ketchup). Meer info: www.sonneveld.com.

Altijd op de hoogte blijven?