V.V.W. wordt VersVakdagen

18 augustus 2010

Een nieuwe vakbeurs voor vlees, AGF & delicatessen: VersVakdagen. Dit is het resultaat van een aantal veranderingen en ontwikkelingen in het verversen van de voorheen geheten vakbeurs V.V.W. Hardenberg.

De vakbeurs V.V.W. Hardenberg (gericht op de vlees, vis, wild en gevogelte branche) die jaarlijks plaatsvindt in Evenementenhal Hardenberg, ondergaat komende editie een aantal veranderingen. Beursorganisator Antoinette Hulst. “Vanuit de exposanten was er de behoefte om meer vers naar de beurs te brengen en dan niet alleen in de vorm van vlees en AGF, maar ook voor andere specialiteiten, als delicatessen.” De naam V.V.W. (wat staat voor vlees, vis, wild & gevogelte) was niet meer omvattend genoeg. Daarom krijgt deze vernieuwde vakbeurs een nieuwe beursnaam: VersVakdagen.

VersVakdagen is het trefpunt voor leveranciers, producenten, importeurs, groothandelaren van vlees en vleeswaren, gevogelte, wild, AGF, delicatessen, kant- en klaarmaaltijden, vlug-klaar producten, broodspecialiteiten, kruiden, specerijen, sauzen en marinades. Maar ook machines, apparatuur, koeltechniek, winkelinrichting en aanverwante bedrijven binnen deze branche. VersVakdagen vindt plaats van 14 tot en met 16 februari 2011 van 14:00 tot 22:00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Registreren kan op www.evenementenhal.nl.

Altijd op de hoogte blijven?