Uitbreiding Bakery Market

16 maart 2016

VEGHEL - Bakery Market, een initiatief van de gezamenlijke Beko-bedrijven, Bakery Institute, TenBa Bakkerij Advies|Taxatie|Realisatie en Van Stuk Interieurontwerp, blijkt na de introductie tijdens de Beko Najaarsdagen 2014 een groot succes. Dat er meer komt kijken bij het goed organiseren van een winkelbakkerij dan alleen het inrichten ervan heeft de partners ertoe aangezet een nieuwe ‘poot’ toe te voegen: B.O.G. dat staat voor Bakery Market Ondernemers Groep. Een netwerkgroep van ondernemers die een winkelbakkerij zijn begonnen of overwegen ermee te starten.

Geen formule en geen merk

Bakery Market is een turnkey winkelbakkerij-concept voor bakkers met filialen die willen groeien en voor startende ondernemers in het bakkersvak. Met Bakery Market willen Beko, Bakery Institute, TenBa en Van Stuk het ambacht versterken door doelgericht te investeren in ondersteuning en advisering bij het openen van winkelbakkerijen.

Bakery Market Ondernemers Groep

De Bakery Market-projecten blijken stuk voor stuk succesvol te zijn in hun marktgebied. Er is niet een winkelbakkerij vergelijkbaar met een andere. Maar er blijkt duidelijk behoefte bij deze groep ondernemers naar een soort van netwerkgroep omdat zij tegen vragen en problemen aanlopen die sterk afwijken van ‘normale’ brood- en banketbakkersbedrijven. Daarom hebben de Bakery Market partners opnieuw de handen ineen geslagen en besloten ook daarin te faciliteren door een netwerkgroep in het leven te roepen waarin deelnemers kennis en ervaring kunnen uitwisselen en elkaar kunnen stimuleren en ondersteunen. De identiteit van B.O.G. is innovatief, informatief, open, kritisch en eerlijk. De oriëntatie van onderwerpen is breed: merk en beeld, lokale marketing, promotie, sociale media, organisatie, product en proces en bedrijfseconomische analyse. B.O.G. signaleert trends en ontwikkelingen in de foodmarkt en het doel is deelnemers te laten groeien in ondernemerschap.

Kick-offmeeting B.O.G.

Op korte termijn organiseren de Bakery Market-partners een kick-offmeeting voor B.O.G. Hebt u een winkelbakkerij of overweegt u er een te beginnen en wilt u meer weten over Bakery Market of B.O.G.? Stuur dan een mailtje naar: info@bakery-market.nl Beko Advies zal de groepsbijeenkomsten coördineren en organiseren. De bijeenkomsten zullen afhankelijk van het onderwerp ondersteund worden door één van de Bakery Market partners. Verder zullen gastsprekers worden uitgenodigd die een bijdrage kunnen leveren vanuit kennisvlakken anders dan aanwezig bij de partnerbedrijven.

Altijd op de hoogte blijven?