Steun ook de Leukste Bakkers van Nederland!

22 juli 2014

ROSMALEN - Na twee edities is de Verkiezing van de Leukste Bakker al niet meer weg te denken binnen de branche. De verkiezing levert een duidelijke bijdrage aan positieve publiciteit (lokaal, regionaal en landelijk), kwaliteitsverbetering en meer omzet voor de Leukste Bakkers van Nederland.

Aankondiging 3e editie

Organisator Vote Company is al druk bezig met de voorbereidingen op de 3e editie die op 17 november 2014 van start gaat. In de komende editie worden op verzoek van de bakkers zelf ook een aantal nieuwe dingen toegevoegd. Zo kan de consument bijvoorbeeld ook via sms en via Facebook een stem uitbrengen.

De verkiezing is van én voor de branche

De bakkerijbranche wordt steeds enthousiaster over de verkiezing, zo licht Marcel Demper van organisator Vote Company toe. “Dit jaar gaan er een record aantal bakkers aan de verkiezing meedoen en ook diverse leveranciers in de branche willen hun bijdrage aan de verkiezing leveren. We voeren nu gesprekken met diverse partijen om net als bijvoorbeeld Beko, Dauphine, Bakkers in Bedrijf en Bakkervak ook partner van de verkiezing te worden. Het is duidelijk een verkiezing van én voor de branche en we gaan graag in gesprek met iedereen die daaraan zijn steentje wil bijdragen.”, aldus Marcel Demper van organisator Vote Company.

Meer informatie

Wilt u ook partner van de verkiezing worden of meer over de mogelijkheden weten? Mail dan Marcel Demper of bel 0625244884.  Meer nieuws over de verkiezing leest u in de komende edities van Bakkers in bedrijf.

Altijd op de hoogte blijven?