Meesterbakker Roodenrijs heropent winkel Maassluis

8 januari 2013

In winkelcentrum Steendijkpolder heeft Meesterbakker Roodenrijs donderdag 3 januari een nieuwe winkel geopend.  De bakker denkt een goede toevoeging te zijn aan het huidige winkelaanbod in dit winkelcentrum.

“Wij zijn heel blij met de opening van onze winkel in winkelcentrum Steendijkpolder”, zegt Arjan Roodenrijs, eigenaar Meesterbakker Roodenrijs, met 17 winkels in de regio Westland – Haaglanden. “We hebben inmiddels al kennis gemaakt met de inwoners van Maassluis in onze winkel in Koningshoek. Dat beviel ons zo goed, dat we verder zijn gaan kijken in Maassluis.” Met de opening van de nieuwe winkel gaat de winkel in Koningshoek dicht.  “Die keuze moesten we maken” legt Roodenrijs uit. “In deze tijd is het erg belangrijk dat assortiment, kwaliteit en plaats optimaal op elkaar is afgestemd. Wij zijn altijd op zoek naar de beste locaties voor ons vers gebakken brood en banket. In winkelcentrum Steendijkpolder valt alles op zijn plaats. Een mooi aanbod kwalitatief uitstekende winkeliers, voldoende parkeerruimte en een mooi pand. Wat willen we nog meer?”

De geschiedenis van Meesterbakker Roodenrijs voert ons terug naar 1885. De overgrootvader van Arjan Roodenrijs begon toen een bakkerij aan het Plein in Wateringen. En nu nog steeds is daar één van de 17 winkels van Meesterbakker Roodenrijs gevestigd. De naam 'Meesterbakker' verdient ook enige uitleg. “Meesterbakkers delen de liefde voor het vak”, vertelt Roodenrijs. “Er zijn in Nederland 6 zelfstandige bakkerijen, met samen 113 winkels, die de naam Meesterbakker aan hun eigen naam mogen toevoegen. Het is een enthousiaste groep bakkers die het ambacht in eren houden, verse lekkernijen maken voor een goede prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dat proef je terug in ons product.” Meesterbakker Roodenrijs mag bovendien het predicaat Hofleverancier dragen. Een onderscheiding die alleen is weggelegd voor familiebedrijven, met een onberispelijke staat van dienst.

www.debakkers.nl

Altijd op de hoogte blijven?