Eerste Quetzal chocoladebar een feit

AMERSFOORT - De eerste Quetzal chocoladebar in Nederland is geopend. Robert Hoenderdos, franchisegever, heeft tijdens een knallende receptie voor genodigden de reclamesticker op het ruit verwijderd en de vestiging voor iedereen zichtbaar gemaakt.

Echt open

Het ondernemerspaar Van der Heul is erg blij met het uiteindelijke resultaat. Op 1 september gaat de deur dan ook echt open voor klanten en kan iedereen komen genieten in deze Hemel op aarde als het gaat om chocolade.

Verrijking

Met meer dan 100 soorten chocolademelk als basis is dit een concept dat tot een verrijking van de Nederlandse stadscentra gerekend kan worden, volgens de ondernemer.

Lees ook
Bakkers in de media – week 16

Bakkers in de media – week 16

Pasen in de bakkerij, 125 jarig jubileum bakker Out en Stichting Ambachtelijke Bakkerij geeft tips voor social media. Wat kwam er de afgelopen week voorbij in de media over de bakkersbranche?

Dikke chocoladelaag als handelsmerk

Dikke chocoladelaag als handelsmerk

Wat doe je als je bonbons te veel hetzelfde vindt smaken? Dan ga je zelf aan de slag en bedenk je een bedrijfsconcept met minder zoete, handgespoten bonbons in een iets groter formaat waarin je echte chocolade proeft. Bij Puccini Bomboni is dat 36 jaar na de start nog steeds het handelsmerk.

Sigep is terug van weggeweest

Sigep is terug van weggeweest

Na twee jaar afwezigheid is de bekende vakbeurs Sigep terug van weggeweest. Eindelijk kon de ijs-, bakkers-, patisserie-, chocolade- en koffiebranche elkaar eindelijk weer ontmoeten van 12 tot en met 16 maart in Rimini.