Demonstraties ijsdesserttaarten en parfaits

17 september 2010

Carpigiani, Dobla, Fabbri, FrieslandCampina Professional, Fruitlife en Grobak organiseren op dinsdag 12 en woensdag 13 oktober bij Grobak in Haaften een serie demonstraties over het maken van ijsdesserttaarten en parfaits.

De demo’s worden verzorgd door Ivo Wolters en Hans Heiloo van het Nederlands Patisserie Team. Per dag zijn er twee sessies van drie uur. Het programma start beide dagen om 09.30 uur en om 14.30 uur en wordt afgesloten met een proeverij van de nieuwste ijsinnovaties en met een hapje en een drankje.

De inhoud van de demonstratie is als volgt:
1. Bavaroise desserttaarten op basis van verse vruchtenpurees
2. IJsdesserttaarten met verrassende interieurs
3. Mono-portione parfait desserts
4. Een marketingpresentatie over het doorvertalen van de gedemonstreerde producten naar uw klanten en het belang van onderscheidend vermogen.

Zo’n vier jaar geleden organiseerden de genoemde partijen een soortgelijke serie demonstraties. Veel van die tips en trucs zijn destijds doorgevoerd binnen de verschillende bedrijven, en met succes. Ditmaal ligt het ambitieniveau op een nog hoger plan. Gezien de keuze van de onderwerpen worden deze demonstraties speciaal georganiseerd voor banketbakkers en ijsbereiders.

Altijd op de hoogte blijven?