Besparen op verzekeringen met BroodNodigVerzekerd

23 september 2010

De NBOV introduceert voor haar leden een nieuw initiatief: BroodnodigVerzekerd. Dit is een samenwerking tussen NBOV en Marsh met als doel NBOV-leden te ondersteunen bij het vinden van schadeverzekeringen tegen een scherpe premie met een ruime dekking.

Uit een proef in de provincie Friesland is gebleken dat enorm kan worden bespaard op deze verzekeringen. Inmiddels zijn de eerste ondernemers overgestapt op een nieuwe verzekeraar.

De NBOV heeft samen met verzekeringsspecialist Marsh gezocht naar een optimaal pakket waarin ledenvoordelen zijn te behalen op het gebied van schadeverzekeringen binnen de bakkerijbranche. Dit heeft uiteindelijke geresulteerd in BroodnodigVerzekerd.

De schadeverzekeringen bedrijfsaansprakelijkheid, brand- en bedrijfsschade, rechtsbijstand, glas, ongevallen, (kas)geld en evenementen vallen binnen dit pakket. Met betrekking tot deze verzekeringen zijn de volgende voordelen te behalen:

* Flinke kostenbesparing op uw verzekeringspremies;
* Verbeteren van uw verzekeringsvoorwaarden;
* Risicobewustzijn binnen uw bedrijf vergroten;
* Schadeafhandeling zo efficiënt mogelijk organiseren.

Deelnemende verzekeraars zijn onder meer: Allianz, Amlin Corporate Insurance, Arag, Avéro Achmea, Delta Lloyd, HDI-Gerling, NGM en Reaal Verzekeringen.

Marsh biedt onder de naam BroodnodigVerzekerd NBOV-leden de mogelijkheid om het huidige zakelijke verzekeringspakket te laten analyseren door erkende verzekeringsadviseurs. Via www.broodnodigverzekerd.nl kunnen leden ook zelf een vragenlijst doorlopen en zo een risicoprofiel van het bedrijf opstellen. Op basis van dit risicoprofiel bieden zes verzekeraars hun premie aan, waarna een keuze kan worden gemaakt uit de drie scherpste aanbieders. Regionaal opererende verzekeringsadviseurs geven hierbij ondersteuning. Zij beschikken over de benodigde (regionale) kennis en ervaring, zorgen voor advies op maat en zijn een direct aanspreekpunt in de buurt.

 

Meer informatie

Altijd op de hoogte blijven?