Beko najaarsdagen in Lelystad en Hilvarenbeek

18 augustus 2010

De Najaarsdagen van Beko kunnen weer in de agenda's gezet worden. Voor de leden van Het Backershuys en Back Beko IJsselstreek op 20 september in Lelystad en voor de leden van Beko Zuid en Weba-Inco op 28 september in Hilvarenbeek.

De Beko Najaarsdag is een gezellige dag vol inspiratie voor ambachtelijke brood- en banketbakkers. De nieuwste trends, innovaties, producten en productiemethodes zijn er te ontdekken. De productkeuringen richten zich dit jaar op kleine speculaas met amandelen en gevulde speculaas.

 

Het Beko Innovatieproduct 2010 staat in het teken van 'Trakteerverrassingen-assorti'. Kleine producten zijn hip, en daar haakt Beko graag op in.

 

Gedurende de dag vinden er diverse presentaties en demonstraties plaats. Naast informatie en trends opdoen kunnen bakkers ook gebruik maken van de vroegboekkortingen van 67 deelnemende leveranciers. 

Informatie

De Najaarsmarkt voor de leden van Het Backershuys en Back Beko IJsselstreek vindt plaats op 20 september van 13.00-18.00 uur bij Luchtvaartmuseum Aviodrome, Pelikaanweg 50 in Lelystad.
De Najaarsmarkt voor de leden van Beko Zuid en Weba-Inco vindt plaats op 28 september, van 13.00-18.00 uur bij party Company Safaripark Beekse Bergen, Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek. Echte Bakkersgilde houdt op 28 september een regionale bijeenkomst bij Beekse Bergen. Aansluitend kunnen Echte Bakkers de Beko Najaarsdag bezoeken.

 

Specificaties speculaaskeuring
Speculaas klein met amandelen - aanleveren: 5 verpakkingen à 250 gr speculaas klein mét amandelen. Amandelen mogen in het deeg of als decoratie verwerkt zijn. Vrije keuze roomboter/margarine. Verpakking telt mee in consumentbeoordeling.
Gevuld speculaas - aanleveren: 5 stuks voorverpakt tussen 200-250 gram. Vrije keuze roomboter/margarine. Verpakking telt mee in consumentbeoordeling.

Specificaties Innovatiewedstrijd

Aanleveren: 5x trakteerverrassing-assorti bestaande uit 4 producten. Verpakking/presentatie telt mee in beoordeling. hartig en/of zoet. Gevarieerde samenstelling mag. Producten moeten rationeel te produceren zijn. Producten moeten 'uit de hand' te consumeren zijn. Maximaal 70 gram per stuk. Aanleveren inclusief receptuur en bereidingswijze van elk product.

Altijd op de hoogte blijven?