Bakkerij Van de Kletersteeg introduceert oliebollen drive-in

21 december 2011

Bakkerij Van de Kletersteeg uit Hooglanderveen heeft een primeur: de bakker start op Oudejaarsdag een heuse Oliebollen Drive-in in Amersfoort. De klant rijdt met de auto langs het speciale loket op de parkeerplaats bij Chauffeurscafé De Tweede Steeg. De warme bakkers van Team Kletersteeg uit Hooglanderveen zorgen ervoor dat daar tussen 08.00 en 16.00 uur de allerlekkerste verse oliebollen, appelflappen en appelbeignets kunt halen.

“Iedereen weet inmiddels dat Bakkerij van de Kletersteeg ieder jaar de lekkerste oliebollen en appelbeignets van de regio bakt, maar niemand staat er graag lang voor in de rij”, weet Wilfried van de Kletersteeg, eigenaar van Bakkerij Van de Kletersteeg. “Bij het lokale hamburgerrestaurant kwam ik daarom op het idee om een speciale oliebollen drive-in te introduceren.”

Mensen die toch liever in een van de bakkerswinkels in Hooglanderveen of Vathorst hun oliebollen of appelbeignets willen kopen blijven daar natuurlijk ook gewoon welkom. Ook daar zijn ze de hele dag door vers te verkrijgen.

Altijd op de hoogte blijven?